[80 B4 2.6 ABC] =>> [80 B4 4.2 ABZ]
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
juz jako seryjne 4.2 w osce robilo mega wrazenie z miejsca pasazera, ciekawe co bedzie sie dzialo przy starcie teraz :mrgreen:i28 pisze:Pewnie chcesz żebyśmy teraz Tobie baner wieszali na płocie jak będziesz latał w tę i spowrotem ? :mrgreen: :mrgreen:
chyba czas przepalic wydech w centrum pl i poogladac dobre projekty
powodzenia.
Szuan jako seria to na poczatku jest dość fajnie, ale z czasem zaczyna pod butem brakować, a tak jak ci na łuku pokazywałem skaczący w bok tył to nic fajnego.
Jak jedziesz nad bajoro to jedź tak jakieś 10 dni przed oficjalnym terminem - ja pojechałem 2 lata temu w terminie oficjalnym i bydła strasznie dużo. I zatrzymaj się na chwile przy jakimś sound checku, sporo aut fajnie ryczy.
Delik jaki odrzutowiec, to je szmelc jakich mało, albo raczej za dużo :lol:
Jak jedziesz nad bajoro to jedź tak jakieś 10 dni przed oficjalnym terminem - ja pojechałem 2 lata temu w terminie oficjalnym i bydła strasznie dużo. I zatrzymaj się na chwile przy jakimś sound checku, sporo aut fajnie ryczy.
Delik jaki odrzutowiec, to je szmelc jakich mało, albo raczej za dużo :lol:
I silnik na stale spiety ze skrzynia siedzi w budzie. Przykrecony do sań. Komora wymyta, kolektorssacy, oslony i kolo pasowe wypiaskowane i pomalowane. Zlikwidowana zmienna dlugosc dolotu - pod boostem mogl by sie nie chciec przelaczyc.
[ Dodano: 2013-05-29, 21:33 ]
I hydrauliczna klamka - idealnie zamyka sie pod seryjnymi plastikami
Kolczat jak przeżyłeś to się przejedziemy przy najbliższej okazji jak to w końcu wyjedzie na ulicę.
gornik, forsa wiadomo,że schodzi, ale ją można zarobić, a cierpliwości nie ma gdzie kupić. A silnik jest nietykany, oprócz wtrysków, cewek i paru dupereli nie jest nawet odpręźony kanapką, także odeszły koszty zakucia.
Jeżeli ktoś zna w miarę blisko woj. łódzkiego dobrego prostowacza felg skręcanych to proszę o namiary na PW do takiego jegomościa.
gornik, forsa wiadomo,że schodzi, ale ją można zarobić, a cierpliwości nie ma gdzie kupić. A silnik jest nietykany, oprócz wtrysków, cewek i paru dupereli nie jest nawet odpręźony kanapką, także odeszły koszty zakucia.
Jeżeli ktoś zna w miarę blisko woj. łódzkiego dobrego prostowacza felg skręcanych to proszę o namiary na PW do takiego jegomościa.