kiedyś będzie trzebatomekk666 pisze:Zapraszamy :mrgreen: Jeszcze fajniej by to wyglądałoTighe pisze:No i są bliźniaczki, aż bym tam swoją też dołączył
[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
No bez kitu obie z wnetrzem po lifcie. Tylko Ty masz inną tapicerkę (ciezko dostępną)gunia256 pisze:B-czwóreczka kolegi (rejestracja cbr) identyczna jak moja.
Jakiś czas temu auto doczekało się wymiany chłodnicy klimatyzacji i nabicia układu. Miałem dosyć duży problem z podjęciem decyzji co założyć, ale myśle, że ostatecznie dobrze wybrałem.
Po 3 latach zwlekania wreszcie założyłem maty grzewcze w lusterka. O dziwo nic nie połamałem :mrgreen: Fajny bajer na zime; napewno będzie ułatwiać codzienną eksploatacje. Fotek z montażu brak, bo pożyczyłem aparat i nie było czym robić :roll:
Troche zabawy było, ale z efektu końcowego jestem zadowolony <ok>
oj tam oj tam nie dramatyzuj Ważne, że wreszcie udało sie zrobić. Kolega jak zawsze wykazał się dbałością o szczegóły i nie odwalił fuszerkiTighe pisze:Po dwóch latach od zrobienia lamp w końcu czarny grill
Na fotkach wygląda dobrze, ale pewnie nie będzie okazji żeby go zobaczyć na żywca, bo przecież teraz Twoje audi stoi i pachnie zamiast jeździć :mrgreen:Dregan pisze:heh zazdrościł mojego i się skusił
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
żebyś wiedział, że jest dużo wygodniej; nie można tego porównać do seryjnychTighe pisze:no i teraz wygodniej będzie szło nabijanie km
Co prawda tak super wszystko nie jest, bo od pokretła do słupka jest tak mało miejsca, że czasem cieżko jest regulować, ale najważniejsze jest to, że wogóle da się to zrobić :mrgreen:
Dzięki, ale nie przesadzaj; do zadbanej to jej bardzo dużo brakuje. Blacharkę trzeba będzie wreszcie ogarnąć; a wnętrze jest w miare zadbanesmaqosz pisze:Ładne i zadbane autko bezawaryjności życzę i kolejnych udanych modyfikacji
Na to by wyszło, ale zapewniam, że w aucie na bieżąco usuwam usterki i dla mnie przede wszystkim liczy się mechanika; potem blacharka; a na samym końcu modyfikacjePrzemo95 pisze:W końcu zacząłeś coś działać .
Chciałbym żeby auto zostało w delikatnie poprawionej zadbanej serii i do tego cały czas będę dążył
Norbas, szukałem odrazu z podłokietnikiem, ale ceny bywały chore to odpuściłem :mrgreen:
Właśnie z podmianką nie ma praktycznie problemu; tylko sanki z A6 wywalasz i zakładasz z B4. Najdłużej zeszło z szukaniem sanek do fotela pasażera z możliwością gerulacji góra/dół. U mnie czegoś takiego nie było i wogóle cieżko to znaleść, ale dzięki kumplowi się udało. Na początku było głupio, bo przód i tył jest inny, ale już się przyzwyczaiłem i tak zostaje Podłokietnika fakt trochę brakuje i jakby się cos trafiło to wezmę. Mogą być też drugie fotele z podłokietnikiem w dobrym pieniądzu :mrgreen:
Właśnie z podmianką nie ma praktycznie problemu; tylko sanki z A6 wywalasz i zakładasz z B4. Najdłużej zeszło z szukaniem sanek do fotela pasażera z możliwością gerulacji góra/dół. U mnie czegoś takiego nie było i wogóle cieżko to znaleść, ale dzięki kumplowi się udało. Na początku było głupio, bo przód i tył jest inny, ale już się przyzwyczaiłem i tak zostaje Podłokietnika fakt trochę brakuje i jakby się cos trafiło to wezmę. Mogą być też drugie fotele z podłokietnikiem w dobrym pieniądzu :mrgreen: