[b4 carbio] Czy posiadały pampersa?
[b4 carbio] Czy posiadały pampersa?
Tak jak w temacie, czyli czy audi 80 posiada pampersa pod silnikiem? Mam na myśli cabrio, ale to chyba nie ma znaczenia.
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
to że pasuje to jedno, a to jaka ma być 'fabrycznie' to drugie,,Kolczat pisze:ja mialem oslone w zderzaku przedliftowym, na poliftowym oraz na rs2 wciaz wisi ta sama oslona ktora pasuje jak ulał
chcesz mi dyskretnie powiedzieć ze się myle?
sprawdz w etce,
oslona pod zderzak s2, od spodu nie jest przykrecana do dołu zderzaka,
w przeciwieństwie do zderzaka cabrio po 98roku,
niestety nie orientuje się jak jest ze zderzakiem rs2
ale wierząc Wysiowi
http://allegro.pl/oslona-pod-silnik-ply ... 24765.html
cabrio 98r, i rs2 to ta sama oslona
Witam,
Do zderzaka po ostatnim lifcie z 98 z kierunkami od Porsche jest fabrycznie na pewno nieco inna osłona niż była wcześniej..,-nadkola zresztą również. Wszystko się ze sobą razem lepiej spina/przylega tj. zderzak,-osłona,-nadkola.
Ale kiedy się wszystko ze sobą pomiesza z innych roczników/wersji to też pasuje i nie ma trudności z zamocowaniem.
Pozdrawiam.
Do zderzaka po ostatnim lifcie z 98 z kierunkami od Porsche jest fabrycznie na pewno nieco inna osłona niż była wcześniej..,-nadkola zresztą również. Wszystko się ze sobą razem lepiej spina/przylega tj. zderzak,-osłona,-nadkola.
Ale kiedy się wszystko ze sobą pomiesza z innych roczników/wersji to też pasuje i nie ma trudności z zamocowaniem.
Pozdrawiam.
Osłona od polifta pasuje pod Rs2 ( nie jest to ten sam numer części ) zaś , osłona od S2 nie jest tak zaokrąglona na końcu jak polift i może być problem z montażem pod RS2 i polifta , ponadto jest różnca w mocowaniu nadkoli . Ale jak hubert napisał wszystko da się zrezać i zamontować .teeree pisze:to że pasuje to jedno, a to jaka ma być 'fabrycznie' to drugie,,Kolczat pisze:ja mialem oslone w zderzaku przedliftowym, na poliftowym oraz na rs2 wciaz wisi ta sama oslona ktora pasuje jak ulał
chcesz mi dyskretnie powiedzieć ze się myle?
sprawdz w etce,
oslona pod zderzak s2, od spodu nie jest przykrecana do dołu zderzaka,
w przeciwieństwie do zderzaka cabrio po 98roku,
niestety nie orientuje się jak jest ze zderzakiem rs2
ale wierząc Wysiowi
http://allegro.pl/oslona-pod-silnik-ply ... 24765.html
cabrio 98r, i rs2 to ta sama oslona
Osłona s2 - http://tablica.pl/oferta/oslona-pod-sil ... 2O5B1.html
Notabene jakby ktoś chciał mam taką i taką osłone na sprzedaż <ok> <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja tylko odpowiadam na kolegi pytanie, oslona to nie opona, nie ma az tak wielkiego znaczenia, ma za zadanie nie brudzic pod maska, u mnie w pelni spelnia swoja role mimo ze jest zaczepiona na trytytce, a to czy jest jak fabrycznie powinno byc... podjerzewam ze kazdy z nas ma w aucie cos nie fabrycznego i nawet sobie z tego nie zdaje sprawy