[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Harry, zamieniłbym. Ale nie wierzę, by ktoś zamienił się na a8 z dużym grillem poza tym po zamianie niechętnie jeździłbym seryjnym autem, a tu trzeba byłoby kasę na opony do 20", airride, wydech. A ja podjąłem decyzję, by kasę wydać na mieszkanie i zaraz jadę na targi mieszkaniowe
[ Dodano: 2013-12-08, 15:25 ]
Wczoraj moje audi zapadło w sen zimowy
[ Dodano: 2013-12-08, 15:25 ]
Wczoraj moje audi zapadło w sen zimowy
Foty by badvideo.pl bardzo fajne <ok> i dopiero na nich dojrzałem że tylna kanapa też jest wymieniona :shock: cały czas myślałem że podmieniłeś tylko przód. Udało się P&P?
pozdrawiam
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 gru 2013, 12:50 przez michalo, łącznie zmieniany 1 raz.
michalo, niestety z fotelami i kanapami plug & play były tylko zapinki do pasów (a przed montażem słyszałem nawet, że i to może nie pasować).
Tylną kanapę dopasowywałem własnoręcznie jak tapicer z programu "Bryki nie z fabryki"
Z tylną kanapą trapią mnie tylne zagłówki, bo seryjne za duże, środkowy z A4 avant za mały, a inne ciężko dorwać w czarnej skórze 2 sztuki.
PS. moje cabrio jest w trakcie przelewania na papier:
A to inna wersja eksperymentalna:
Tylną kanapę dopasowywałem własnoręcznie jak tapicer z programu "Bryki nie z fabryki"
Z tylną kanapą trapią mnie tylne zagłówki, bo seryjne za duże, środkowy z A4 avant za mały, a inne ciężko dorwać w czarnej skórze 2 sztuki.
PS. moje cabrio jest w trakcie przelewania na papier:
A to inna wersja eksperymentalna:
Dzięki za info. ładnie Ci wyszło to spasowanie tylnej kanapy <ok> domyślam się że oparcie było za szerokie... siedzisko też? A jak fotele? Spawałeś prowadnice czy nowe otwory w budzie lub w prowadnicach? Całość fajnie się zgrywa linią samochodu bo fotele są "kwadratowe". Wyglądają podobnie do recaro z epoki Jeśli chodzi o tylne zagłówki to faktycznie są duże.... nie ma kolizji z dachem?ATLAS pisze:michalo, niestety z fotelami i kanapami plug & play były tylko zapinki do pasów (a przed montażem słyszałem nawet, że i to może nie pasować).
Mod mi się bardzo podoba i chętnie widziałbym coś takiego u siebie albo recaro z rs2 bo recaro z naszych cabrio choć są rarytasem mają wątpliwą urodę.
pozdrawiam.
Btw.
ramka szyby na rysynku powinna być srebrna imo to to jeden z najaładniejszych akcentów stylistycznych kontynuowany do dziś.