Audi 80 Cabrio by Paxel
No to ori lampy już na aucie jeszcze troszkę dopasowywania i będzie cacy malina no i do listy gratów które muszę zakupić należy jeszcze dopisać brewki bo to coś co tam było ni cholery nie pasuje bo mocowania przeszkadzają żeby móc to zamontować a jak to Harry71 nazwał jest to twór prehistoryczny a rozchodzi się o coś takiego
A ogólnie efekt jest taki -->
I jak dla mnie jest malina
A ogólnie efekt jest taki -->
I jak dla mnie jest malina
Autko coraz lepiej wygląda i idzie w dobrym kierunku, tak jak mówisz dobre koło i gleba, niby nic ale daje duży efekt, z zespolakami też o niebo lepiej, swoją drogą zawsze zastanawiałem się co kieruje ludźmi, którzy zakładają takie tjuninowe chromy czy endżelejsy... Tak na marginesie czemu na ostatnim zdjęciu wnętrza samochód stoi w miejscu a na budziku jest 60km/h???
To nie wiesz dlaczego tak jest ??? szybka odp. bo jest czerwone a jak wiadomo czerwone auta są najszybsze na świecie i one nawet jak stoją to jadą minimum 60km/h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak serio to zegary też idą pod młotek i będą nowe bo nie mam pojęcia co im dolega a i nawet jeszcze tam nie zaglądałem z braku czasu, ale powoli się wszystko ogarnie
paxel pisze:To nie wiesz dlaczego tak jest ??? szybka odp. bo jest czerwone a jak wiadomo czerwone auta są najszybsze na świecie i one nawet jak stoją to jadą minimum 60km/h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak serio to zegary też idą pod młotek i będą nowe bo nie mam pojęcia co im dolega a i nawet jeszcze tam nie zaglądałem z braku czasu, ale powoli się wszystko ogarnie
nie no zapomniałem okej okej