Przywitaj się z nami
-
Krzysiek1983
- Forum Audi 80

-
paramonovv
- Forum Audi 80

Witam. Nazywam sie Mateusz i jestem z Białegostoku,od 2 miesięcy nie koniecznie szczęśliwy posiadacz "Mućki" czyli Audi 80 B3 90r silnik 1.8S z katalogowymi 90 kucykami.
Mućka została kupiona od gościa ze wsi który nie poświęcał jej za dużo czasu dlatego czeka mnie bardzo dużo pracy by powróciła do stanu idealnego.Mam nadzieje że przy waszej pomocy i radach będzie piękna,zgrabna i powabna!
Pozdrawiam
Mućka została kupiona od gościa ze wsi który nie poświęcał jej za dużo czasu dlatego czeka mnie bardzo dużo pracy by powróciła do stanu idealnego.Mam nadzieje że przy waszej pomocy i radach będzie piękna,zgrabna i powabna!
Pozdrawiam
- kubaaabee
- Forum Audi 80

- Imię: Jakub
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 1.9 1Z
Powitanie
Cześć wszystkim
Mam na imię Kuba, mieszkam w Tarnowie i od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem B4 Avant w TDI
Wymagała dopieszczenia ale już jest prawie perfekt 
O klubie dowiedziałem się z Google podczas przeszukiwania internetu za jakimiś wskazówkami pomocnymi przy usuwaniu usterek.
Pozdrawiam
Mam na imię Kuba, mieszkam w Tarnowie i od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem B4 Avant w TDI
O klubie dowiedziałem się z Google podczas przeszukiwania internetu za jakimiś wskazówkami pomocnymi przy usuwaniu usterek.
Pozdrawiam
-
grzesiek1985
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
czesc wszystkim 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez grzesiek1985, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Damian80b4LDZ
- Forum Audi 80

Witam Was
Zacznijmy od tego że jestem uczniem Technikum ,od kilku msc mam prawko i przyszedł z czasem zamysł kupna pierwszego autka , oględzin był sporo , różne marki i same trupy . Dzisiaj kupiłem 80 B4 2.0E + LPG , jako że komsmetycznie jest całkiem , całkiem i z racji iż bardzo interesuje się kosmetyką samochodową to ogarnę sobie ją , tak mechanicznie ma małe niedociągnięcia , które mam nadzieje że pomożecie mi rozwiązać . Nie wiem jakie panują tradycje i obyczaje u Was na forum lecz mam nadzieje że bd się czuł tu równie dobrze jak na forum alfaholicy.org .
Pozdrawia
Damian
Pozdrawia
Damian
- SzalonyBandyta
- Forum Audi 80

Siemanderson Panie i nie-panie.
Posiadaczem 80 jestem od niedawna ( B4 ABK 1994 B+LPG II generacja ).
Wcześniej krótko miałem B3 1.8 ale nie dano mi się z nią zaprzyjaźnić.
Obecną 80-ke kupiłem jako auto na chwile (coby zimę przejeździć) ale u mnie to tak jest, że jak już coś kupię to szybko się przywiązuje emocjonalnie i zostaje na dłużej, także włożyłem już w nią za dużo kasy i musi zostać.
Na wiosnę pewnie dojdzie 2 wozidło już tylko dla funu.
Posiadaczem 80 jestem od niedawna ( B4 ABK 1994 B+LPG II generacja ).
Wcześniej krótko miałem B3 1.8 ale nie dano mi się z nią zaprzyjaźnić.
Obecną 80-ke kupiłem jako auto na chwile (coby zimę przejeździć) ale u mnie to tak jest, że jak już coś kupię to szybko się przywiązuje emocjonalnie i zostaje na dłużej, także włożyłem już w nią za dużo kasy i musi zostać.
Na wiosnę pewnie dojdzie 2 wozidło już tylko dla funu.