Audi 90 quattro (B4) 2.5tdi
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Super... dawka podregulowana na 3.5mg/stroke.pkrr pisze:tak to to
A tak na marginesie, czy ktos wie co sie podzialo z Pawlem Rydel (kefirsky)?
Dzwonie I pisze maily, nic tylko cisza.
Nie mam pojecia czy moj samochod nadal istnieje I gdzie moje czesci sie pogubily (skrzynie, rafki, wnetrze, S2 czesci)... szkoda bo kupa forsy w to weszla (ok 20tys za samochod i 10tys za czesci). Chcialbym to jakos odzyskac nawet jesli w czesci.
http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?f=6&t=46644
Jestem w Norwegii. I raczej na dłużej. "Kraina niedokończonych projektów" nadal działa w Polsce i na szczęście dla wszystkich beze mnie. Ja za bardzo przyciągam kłopoty i nie radzę sobie z prowadzeniem działalności. Teraz nawet projekty wyjeżdżają. Hamownia działa pod okiem Krisa i Przemka z Ottomotive. Ja odrabiam straty w Norwegii, bo po przygodach jakie miałem przez ostatnie trzy lata nie ma innej opcji. Szczególnie po tym, że przez pierwsze pół tego roku przepracowałem jedynie trzy tygodnie. A przy stałych kosztach miesięcznych na bardzo wysokim poziomie, to było jak woda na panewkę. Co do telefonu, to mój stary numer nie działa.
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Eh tyle fantów na nim by mi sie przydalo i środek pewnie full wypas :->turboquattro pisze:Caly samochod za $600..eSPe pisze:Poszukaj do B3/B4 Avanta narożnych to z chęcią odkupię od ciebie. :mrgreen:
Obrazek
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak, oczywiscie, Kanadyjskie samochody mialy wszystkie opcje jako standard.. jedyna opcja ktura zostala do wybierania to kolor I skura albo welur.śmigacz pisze:
Eh tyle fantów na nim by mi sie przydalo i środek pewnie full wypas :->
[ Dodano: 2013-12-12, 10:50 ]
Ostatnim razem to $1500 US.. tylko ze clo itp by chyba nie pomoglo.Fanthom pisze:I sprowadzenie auta do PL pewnie z 5,000 $ <ok>