[B3 1.9 SD 113KM] Jaki poduszki silnika i skrzyni biegow pol
[B3 1.9 SD 113KM] Jaki poduszki silnika i skrzyni biegow pol
Wymieniam komplet dwie przednie i ta pod skrzynia. Polecacie jakas konkretna firme? Czy istnieja pod silnik jakies wzmocnione modele poduszek?
Ja mam szarpania podczas jazdy i wiem ze to wina poduszek. Szukam najepszych i dlatego pytam.antoni pisze:JAkie byś nie założył, jeśli masz telep"anie silnikiem to tylko kwestia czasu kiedy się pozrywają.
Trzeba tu dodać że przyczyną różnych trzęsień i drgań nie muszą być wcale poduszki.
Jeśli wszystko jest łoki to silnik nawet bez poduszek będzie miał lekko wyczuwalne drgania.
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
antoni pisze:Jeśli wszystko jest łoki to silnik nawet bez poduszek będzie miał lekko wyczuwalne drgania.
To nie chodzi o telepanie tylko pewnie o mocne uderzenia podczas zmiany biegów i ruszania ps. Spróbuj ruszyć dynamicznie z zerwanymi poduszkami silnika.
itor pisze:Czy istnieja pod silnik jakies wzmocnione modele poduszek?
O takich niestety nie słyszałem a co do doboru weź jakie kolwiek byle by nie chinole.
Dokladnie o takie objawy mi chodzilo.Wino pisze:antoni pisze:Jeśli wszystko jest łoki to silnik nawet bez poduszek będzie miał lekko wyczuwalne drgania.
To nie chodzi o telepanie tylko pewnie o mocne uderzenia podczas zmiany biegów i ruszania ps. Spróbuj ruszyć dynamicznie z zerwanymi poduszkami silnika.
itor pisze:Czy istnieja pod silnik jakies wzmocnione modele poduszek?
O takich niestety nie słyszałem a co do doboru weź jakie kolwiek byle by nie chinole.