Witam wszystkich Od 2 miechów stałem sie posiadaczem 80 B4 tdi na pierburgu,rocznik 1994. Furka zrobiona jest (chyba) na coś typu clean look,ale to na chwile obecną,mam co do niej inne plany które może po przypływie $ zrealizuje Autko wyposażone jest w : elektryczne szyby.lusterka,webasto,klima,lcd 7' w miejscu kratek nawiewu,airbag..
Czyli w sumie ,,szału nima" no ale przytulnie jest Opisik uzupełniał będę na bieżaco,jak tylko coś się będzie działo dobrego W planach jest zmienić froncik na coś typu zderzak coupe,lampy zespolone,klapa tył na ori.. itp itd
Foto podglądowe:
No tak myślałem Froncik leci pierwszy do wymiany,razem ze zdesiem.. aha no i rejestracja na srodku jest aktualnie ;p Work in progress ogólnie xd Tył :
Tak,wiem wydechy wylatują,na dzień dzisiejszy prawy wyleciał,jest tylko lewy i dziura w zdesiu po prawym :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:13 przez Szydłowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Na chwile obecną lampy raczej od coupe,bo soczewy sie cenią,zdesiu też,no a maska dopiero jak na porządnego lakiernika uzbieram,no i maskę,no i klapę.. Taka sytuacja 8-)
Zacznijmy od tego że za furkę dałem 3 tysie,wcześniej jeździłem polo 2f,a audi od znajomego kupiłem w sumie przypadkowo.. no i powoli jakoś chce to ogarnać,te lampy mnie wkur*iają najbardziej :>
Taki mały O.T, czy zdesie od competition są takie same jak w coupe?chodzi mi o przód,bo tył coupe nie pasuje z tego co wiem..