Purpurowy "clean look" 80 B4 by Szydłowsky
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
Purpurowy "clean look" 80 B4 by Szydłowsky
Witam wszystkich Od 2 miechów stałem sie posiadaczem 80 B4 tdi na pierburgu,rocznik 1994. Furka zrobiona jest (chyba) na coś typu clean look,ale to na chwile obecną,mam co do niej inne plany które może po przypływie $ zrealizuje Autko wyposażone jest w :
elektryczne szyby.lusterka,webasto,klima,lcd 7' w miejscu kratek nawiewu,airbag..
Czyli w sumie ,,szału nima" no ale przytulnie jest Opisik uzupełniał będę na bieżaco,jak tylko coś się będzie działo dobrego W planach jest zmienić froncik na coś typu zderzak coupe,lampy zespolone,klapa tył na ori.. itp itd
Foto podglądowe:
elektryczne szyby.lusterka,webasto,klima,lcd 7' w miejscu kratek nawiewu,airbag..
Czyli w sumie ,,szału nima" no ale przytulnie jest Opisik uzupełniał będę na bieżaco,jak tylko coś się będzie działo dobrego W planach jest zmienić froncik na coś typu zderzak coupe,lampy zespolone,klapa tył na ori.. itp itd
Foto podglądowe:
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
No tak myślałem Froncik leci pierwszy do wymiany,razem ze zdesiem.. aha no i rejestracja na srodku jest aktualnie ;p Work in progress ogólnie xd Tył :
Tak,wiem wydechy wylatują,na dzień dzisiejszy prawy wyleciał,jest tylko lewy i dziura w zdesiu po prawym :mrgreen:
Tak,wiem wydechy wylatują,na dzień dzisiejszy prawy wyleciał,jest tylko lewy i dziura w zdesiu po prawym :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:13 przez Szydłowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
Zostaw te zderzaki bo dobrze wygląda przynajmniej inaczej niż oklepane coupe czy s2 no i klape bagażnika trzeba też zrobić tak jak powinna być
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:23 przez Metal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
Zacznijmy od tego że za furkę dałem 3 tysie,wcześniej jeździłem polo 2f,a audi od znajomego kupiłem w sumie przypadkowo.. no i powoli jakoś chce to ogarnać,te lampy mnie wkur*iają najbardziej :>
Taki mały O.T, czy zdesie od competition są takie same jak w coupe?chodzi mi o przód,bo tył coupe nie pasuje z tego co wiem..
Taki mały O.T, czy zdesie od competition są takie same jak w coupe?chodzi mi o przód,bo tył coupe nie pasuje z tego co wiem..
Oprócz maski (wieś soczewek) wydechu i klapy bagaznika nic bym nie zmieniał na których felgach obecnie stoi :?: :->
Każdy zderzak z 80 będzie pasował na przód tył tylko od competition no i od rs2
Każdy zderzak z 80 będzie pasował na przód tył tylko od competition no i od rs2
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:27 przez Metal, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:30 przez Szydłowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szydłowsky
- Forum Audi 80
Daj tą rejestrację na swoje miejsce a nie tak nisko
[ Dodano: 2013-10-28, 21:34 ]
Zresztą tutaj masz wzory do naśladowania
https://audi80.pl/tuning-vf129.htm
[ Dodano: 2013-10-28, 21:34 ]
Zresztą tutaj masz wzory do naśladowania
https://audi80.pl/tuning-vf129.htm
- Szydłowsky
- Forum Audi 80