[90 b3 PS] Problem z elektryką
[90 b3 PS] Problem z elektryką
Witam drodzy Klubowicze. Mam problem z Audi 90 2.0 115km 5cylindrów . Ogólnie problemem tym jest to że gdy wsiąde do samochodu odpale go i przejade choćby 100m to jak ją zgasze i wysiąde z samochodu dotknę karoserii to kopie mnie prąd i to dosyć dobrze czuć. Problem ten jest od jakiegoś miesiąca i to tak za każdym razem. Przy elektryce nie było nic robione . Prosze o temat jakyście mogli. Sory że tak skomplikowana treść. Z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2013, 10:46 przez diego12, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Audi 90 b3 2.0 115km Problem z elektryką
No to może od miesiąca nosisz wełniany sweter, one się bardzo elektryzują. Tak jak kolega wyżej pisze problem raczej nie leży w elektryce auta.diego12 pisze: Problem ten jest od jakiegoś miesiąca i to tak za każdym razem.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
a co ma elktro statycznosc ubran i butow do rozladowanego akumulatora?niewidze tu powiazania
co do wyladowanego aku to przedewszystkim checi do szukania przyczyny, i checi czytania tematow, bo jest duzo tego
na poczatek zmierz sobie pobor pradu gdy auto jest zamnkniete, np umnie na ori instalacji i ori radiu mam 2,8mA
co do wyladowanego aku to przedewszystkim checi do szukania przyczyny, i checi czytania tematow, bo jest duzo tego
na poczatek zmierz sobie pobor pradu gdy auto jest zamnkniete, np umnie na ori instalacji i ori radiu mam 2,8mA
- szymon_xd2
- Forum Audi 80