[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
Ale pitolicie bez sensu :mrgreen:
Kup te przelotowe i nie marudz, nic ci nie odpadnie.
Dystans nie bedzie mial 30 milimetro tylko mniej bo go bedziesz troche staczal tak?
Pozatym tych przykrecanych nie stoczysz bo maja prasowane tuleji nagwintowane wszystkie firmowe, home made sa i z nagwintowanym dystansem bez tulejki ale taki gwint w amelinium predzej ci wyrwie niz cos sie stanie na przelotowych nawet 40mm.
Kwestia zeby byly dokladnie wykonane, tj spasowane na ciasno otwory centrujace i samo wytoczenie/nawiert dobrze wycentrowane bo bedzie biło jak na krzywej feldze.
PS- tylko srub o klasie twardosci 5.8 nie kup czasem <lol>
Kup te przelotowe i nie marudz, nic ci nie odpadnie.
Dystans nie bedzie mial 30 milimetro tylko mniej bo go bedziesz troche staczal tak?
Pozatym tych przykrecanych nie stoczysz bo maja prasowane tuleji nagwintowane wszystkie firmowe, home made sa i z nagwintowanym dystansem bez tulejki ale taki gwint w amelinium predzej ci wyrwie niz cos sie stanie na przelotowych nawet 40mm.
Kwestia zeby byly dokladnie wykonane, tj spasowane na ciasno otwory centrujace i samo wytoczenie/nawiert dobrze wycentrowane bo bedzie biło jak na krzywej feldze.
PS- tylko srub o klasie twardosci 5.8 nie kup czasem <lol>
ja na takich smigam 30mm z 4x108/5x112 i latam z duzymi predkościami i nic się nie dzieje.!StaSiu pisze:Kolega miał dystanse ponad 30 mm i ponad 200 jeździł na tym i nie narzekał, żeby coś się z tym działo. Z kolei ja bym bardziej ufał przykręcanym, ale to takie gdybanie.
Tez mialem dylemat czy zakladac czy nie .Ale jest Ok
Jak ktos szuka to mam
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie. Chyba nie, będzie 30mm.Słonik pisze:Dystans nie bedzie mial 30 milimetro tylko mniej bo go bedziesz troche staczal tak?
Wydaje mi się że wziąłem z najlepszej firmy jaką znalazłem.Słonik pisze:Kwestia zeby byly dokladnie wykonane, tj spasowane na ciasno otwory centrujace i samo wytoczenie/nawiert dobrze wycentrowane bo bedzie biło jak na krzywej feldze.
Czemu nie, dobrze się uciągajaSłonik pisze:PS- tylko srub o klasie twardosci 5.8 nie kup czasem <lol>
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
I dokładnie będzie tak jak mówisz. Obecnie tylne koła nie mają ustawionego pochylenia koła ( dół koła wystaje, góra jest schowana ) Jak ustawie kąty i zbieżność, tylny dystans zbiorę około 2-3mm żeby było idealnie.Tył do środka. Moim zdaniem taki wzór felgi (płaska bez rantu) max powinien się równać z błotnikiem.
do takiego zapie.....a avusy pasują idealnie. według mnie dobrze ze nie ma tu skręcanego koła.. nie ten styl.
żeby mi to było ostatni raz, wulgaryzmów nam tu nie trzeba :!:
żeby mi to było ostatni raz, wulgaryzmów nam tu nie trzeba :!:
Ostatnio zmieniony 04 lis 2013, 17:47 przez VinCe, łącznie zmieniany 2 razy.