[All] Żółte dodatki do błękitnego Audi - będzie pasowało?
[All] Żółte dodatki do błękitnego Audi - będzie pasowało?
Witam, mam taki pomysł na zrobienie swojej Coupe z zółtymi dodatkami, chciałbym zrobić na żółto zaciski hamulcowe, znaczek OOOO w grillu i z tyłu, bra na maskę będzie obszyta żółtą nicią, kilka żółtych naklejek na bocznej tylnej szybie... dodatkowo jeszcze tylne lampy i blenda będą oklejone na czarno... jak myślicie będzie to dobrze wyglądało? do tej pory byłem tego pewien, ale wolę zapytać o opinię innych...
tak wygląda to auto:
tak wygląda to auto:
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 21:44 przez Madison, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja jestem ciekaw po co chcesz to zrobic? jezeli chcesz w ten sposob "stuningowac" swoj samochod, to nie rob tego bo to juz dawno nie w modzie, jezeli chcesz miec orginalne auto, no to napewno takie bedzie, jednak nie do konca jestem pewien czy w sensie ladnego samochodu czy smiesznego, bo w mojej opinii napewno smiesznego... to tyle jezeli chodzi o sens, natomiast moje zdanie na malowanie seryjnych zaciskow jest proste, masz seryjne zostaw czarne, kupisz wieksze, jakies brembo to wtedy mozna to uwidocznic ciekawym kolorem na aucie... bra? nie wiem czy orientowales sie jakie szkody robi to ustrojstwo i moim zdaniem to naprawde kiepski pomysl, oczywiscie jezeli chodzi o zalozenie jej na stale... naklejki? i co na nich bedzie? fu** lpg czy pokaz ciastko dam ci cycki? naprwde masz slaby pomysl na auto moim zdaniem... wszysktie elementy o ktorych piszesz robi sie jako wykonczenowka prac nad samochodem, ale widze ze wciaz istnieje tendencja o tym zeby najpierw zrobic tynk a pozniej wymurowac sciane
moja propozycja jest taka: za farbe bre i koszt naklejek dokup pare rzeczy eksploatacyjnych do samochodu, gwarantuje ze bedziesz bardziej zadowolony ze nic ci nie stuka, niz ze ci bra powoduje gnicie maski
ps: napisalem to tylko ze wzgledu na to ze chciales poznac opinie forum
moja propozycja jest taka: za farbe bre i koszt naklejek dokup pare rzeczy eksploatacyjnych do samochodu, gwarantuje ze bedziesz bardziej zadowolony ze nic ci nie stuka, niz ze ci bra powoduje gnicie maski
ps: napisalem to tylko ze wzgledu na to ze chciales poznac opinie forum
O takie, szczere opinie mi właśnie chodziło... chciałbym właśnie żeby auto się wyróżniało, ale nie za wszelką cenę oczywiście, nie chcę żeby to była "wiocha" dlatego chcę poznać wasze opinie...
bra nie byłaby na stałe - na jakieś zloty/spoty lub jak po prostu najdzie mi ochota ją założyć, jakoś mi się to podoba...
jeśli chodzi o naklejki to nie byłyby to takie jak napisałeś, tylko forumowe/klubowe, na których się udzielam...
dzięki z szczerą opinię
bra nie byłaby na stałe - na jakieś zloty/spoty lub jak po prostu najdzie mi ochota ją założyć, jakoś mi się to podoba...
jeśli chodzi o naklejki to nie byłyby to takie jak napisałeś, tylko forumowe/klubowe, na których się udzielam...
nie jest tak u mnie (przynajmniej mi się tak wydaję) ponieważ nie jest tak, że kupiłem auto w którym mechanika jest do zrobienia, ale zamiast robić ją wolę kupić naklejki i jeździć... Audi stoi w garażu i co miesiąc jest coś robione, aż będzie cała mechanika zrobiona, a potem będę robił coś z wyglądem...Kolczat pisze:ale widze ze wciaz istnieje tendencja o tym zeby najpierw zrobic tynk a pozniej wymurowac sciane
dzięki z szczerą opinię
No więc dlatego każdy sobie nakleja co chce i nie kolego, nie uważam że naprawię tą naklejką świat, po prostu taka mi się podoba. A to czy autor tematu założy taką czy inną to jego sprawa i w odczuciu innych to wcale nie musi być wiocha. A i tej naklejki nie mam dlatego że "gardzę tymi których nie stać"...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: