Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[All] Żółte dodatki do błękitnego Audi - będzie pasowało?

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
Madison
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[All] Żółte dodatki do błękitnego Audi - będzie pasowało?

Post autor: Madison » 06 lis 2013, 17:39

Witam, mam taki pomysł na zrobienie swojej Coupe z zółtymi dodatkami, chciałbym zrobić na żółto zaciski hamulcowe, znaczek OOOO w grillu i z tyłu, bra na maskę będzie obszyta żółtą nicią, kilka żółtych naklejek na bocznej tylnej szybie... dodatkowo jeszcze tylne lampy i blenda będą oklejone na czarno... jak myślicie będzie to dobrze wyglądało? do tej pory byłem tego pewien, ale wolę zapytać o opinię innych...
tak wygląda to auto:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 21:44 przez Madison, łącznie zmieniany 1 raz.

Roman_S
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Rafał

Post autor: Roman_S » 06 lis 2013, 17:54

Pewnie że będzie. Żółty to praktycznie tak jak biały pasuje do wszystkiego. Auto mam białe i tez planuje żółte zaciski ;-) A do błękitnego jak najbardziej-chociaz na moje oko to srebrny :P
Maluj, nie wahaj sie, na pewno lepiej tak niż na czerwono jak co druga honda..

Swoją drogą zieleń też byłaby git <ok>

gibaj
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: gibaj » 06 lis 2013, 21:37

_uwaga

Awatar użytkownika
Madison
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Madison » 06 lis 2013, 21:39

Roman_S, dzięki za opinię :-) wiele osób mi mówi po zobaczeniu zdjęcia, że to srebrny, ale nieee... fabryczna nazwa lakieru to błękit lodowca tylko tak na zdjęciu wychodzi...
czekam na więcej opinii :-)

[ Dodano: 2013-11-06, 21:45 ]
gibaj, już poprawione, przeoczyłem <ok>

Bemo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bemo » 07 lis 2013, 17:03

zaciski jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale znaczki?
Jak chcesz być na wiocha.pl to maluj znaczki na żółto ;-)
W/g mnie to słaby pomysł :-/

Awatar użytkownika
Madison
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Madison » 07 lis 2013, 22:00

Bemo, no właśnie ostatnio straciłem przekonanie co do tych znaczków, dlatego zadałem pytanie na forum... chciałem żeby zaciski nie były takim pojedynczym elementem w tym kolorze, żeby coś do nich pasowało... ewentualnie znaczki pójdą na czarno... na znaczki jesteś na nie, a bra?

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 08 lis 2013, 09:49

ja jestem ciekaw po co chcesz to zrobic? jezeli chcesz w ten sposob "stuningowac" swoj samochod, to nie rob tego bo to juz dawno nie w modzie, jezeli chcesz miec orginalne auto, no to napewno takie bedzie, jednak nie do konca jestem pewien czy w sensie ladnego samochodu czy smiesznego, bo w mojej opinii napewno smiesznego... to tyle jezeli chodzi o sens, natomiast moje zdanie na malowanie seryjnych zaciskow jest proste, masz seryjne zostaw czarne, kupisz wieksze, jakies brembo to wtedy mozna to uwidocznic ciekawym kolorem na aucie... bra? nie wiem czy orientowales sie jakie szkody robi to ustrojstwo i moim zdaniem to naprawde kiepski pomysl, oczywiscie jezeli chodzi o zalozenie jej na stale... naklejki? i co na nich bedzie? fu** lpg czy pokaz ciastko dam ci cycki? naprwde masz slaby pomysl na auto moim zdaniem... wszysktie elementy o ktorych piszesz robi sie jako wykonczenowka prac nad samochodem, ale widze ze wciaz istnieje tendencja o tym zeby najpierw zrobic tynk a pozniej wymurowac sciane :/

moja propozycja jest taka: za farbe bre i koszt naklejek dokup pare rzeczy eksploatacyjnych do samochodu, gwarantuje ze bedziesz bardziej zadowolony ze nic ci nie stuka, niz ze ci bra powoduje gnicie maski

ps: napisalem to tylko ze wzgledu na to ze chciales poznac opinie forum

Awatar użytkownika
Madison
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Madison » 08 lis 2013, 15:45

O takie, szczere opinie mi właśnie chodziło... chciałbym właśnie żeby auto się wyróżniało, ale nie za wszelką cenę oczywiście, nie chcę żeby to była "wiocha" dlatego chcę poznać wasze opinie...
bra nie byłaby na stałe - na jakieś zloty/spoty lub jak po prostu najdzie mi ochota ją założyć, jakoś mi się to podoba...
jeśli chodzi o naklejki to nie byłyby to takie jak napisałeś, tylko forumowe/klubowe, na których się udzielam...
Kolczat pisze:ale widze ze wciaz istnieje tendencja o tym zeby najpierw zrobic tynk a pozniej wymurowac sciane :/
nie jest tak u mnie (przynajmniej mi się tak wydaję) ponieważ nie jest tak, że kupiłem auto w którym mechanika jest do zrobienia, ale zamiast robić ją wolę kupić naklejki i jeździć... Audi stoi w garażu i co miesiąc jest coś robione, aż będzie cała mechanika zrobiona, a potem będę robił coś z wyglądem...

dzięki z szczerą opinię :-)

Bemo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bemo » 08 lis 2013, 17:52

zgadzam się z Kolczatem z 100%

Awatar użytkownika
szaakaal
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: szaakaal » 08 lis 2013, 21:37

Z tymi zaciskami na żółto to jeszcze by uszło w tłoku... ale reszta to raczej kiepski pomysł. Na Twoim miejscu kolego pomalował bym pod kolor listwy dolne, progi i dolną część zderzaka żeby szło to w jednej linii z tym co masz z przodu... bo ogólnie fajna qupeta.

Roman_S
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Roman_S » 11 lis 2013, 16:22

Ja mam napisane Fuck LPG bo taka naklejka mi się podoba i wyraża to co czuję-jet w tym coś złego? Jest to wiocha?

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 12 lis 2013, 07:37

no a co myslisz ze ta naklejka naprawisz swiat? jak ktos lubi gaz to niech sobie na nim jezdzi, moze go nie stac jak ciebie jezdzic na golej benzynie...

Roman_S
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Roman_S » 18 lis 2013, 18:25

No więc dlatego każdy sobie nakleja co chce i nie kolego, nie uważam że naprawię tą naklejką świat, po prostu taka mi się podoba. A to czy autor tematu założy taką czy inną to jego sprawa i w odczuciu innych to wcale nie musi być wiocha. A i tej naklejki nie mam dlatego że "gardzę tymi których nie stać"...

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 19 lis 2013, 06:31

no widzisz bo taki napis wlasnie mozna tak zinterpretowac ze gardzisz takimi ludzmi, a jezeli chodzi o odczucie wiochy, to nie da sie tego narzucic, jak ktos tak uwaza to tak bedzie i ja tak uwazam

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 19 lis 2013, 13:17

No tak, trzeba ego łechtać że w swoim mega mocnym abt popierduje się na benzynie :mrgreen: chociaż tyle nie?

Do autora wątku, lepiej auto po prostu utrzymuj w nienagannym stanie technicznym i wizualnym. Pstrokate dodatki są do kloaki - w mojej opinii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl