Ogólnopolski zlot Audi80, czy cos wiadomo?
tak czytając wasze wypowiedzi to faktycznie nie jest łatwa sprawa moderatorzy mają w tym troche racji zauważyłem że w niektórych rejonach ( miastach ) fani tej marki ustalili sobie że np spotykają się co dwa lub trzy tygodnie we wcześniej umówionym miejscu albo w ostatni weekend miesiąca to też jest jakieś rozwiązanie ale to zostawiam do przemyślenia każdemu z rejonów z osobna np. klubowicz "doolec" zaproponował spotkanie w okolicach Świebodzina woj. Lubuskie i też jest bez odzewu nie wiem czy ludzie się wstydzą swoich aut lub ze może ktoś im wytknie błąd w sztuce naprawy i zostanie wyśmiany , a to nie o to chodzi , chodzi o dobrą zabawę i wymianę doświadczeń związanych z audi .idzie zima posypie śniegiem i może być ciekawie 
mały80, masz rację, ale właśnie nie wszędzie jest tak jak mówisz, będąc na spotach słyszałem od chłopaków jak byli w innych miejscach na spotach, że jak ktoś przyjeżdżał mniej ogarniętym samochodem to właśnie był tak traktowany wyśmiewany itp. to taki gościu raz przyjedzie i sobie podziękuje. Wg mnie to nie o to chodzi, każdy ma jakąś tam wizję i można delikatnie zasugerować, że idzie nie w tym kierunku i naprowadzić,a nie wyśmiewać ktoś się na pracuję przy aucie i chce dobrze,a tu spotyka się z takim odbiorem. Dla mnie spotkania tego typu jak mówisz, to chodzi o to by była dobra zabawa wymienić jakieś spostrzeżenia co jak można ulepszyć do kupić gdzie kupić, na co zwrócić uwagę itp. dla mnie to tak powinno być w każdym regionie w końcu wszyscy jesteśmy posiadaczami 4 pierścieni i jakby nie patrzyć coś nas łączy więc wspierajmy się :mrgreen:
smaqosz ja naprzykład nie mam dużego budrzetu na naprawe i modernizacje auta ale posiadam garaż w którym mogę sobie samemu po dłubać czy sie to komuś podoba czy nie w końcu to ja tym jeżdzę a dobre naprowadzenie zawsze jest mile widziane nie każdego stać na polakierowanie całego auta samo posiedanie takiego dwudziesto kilku letniego auta to już coś <mikolaj>
Co do Grabiny to w tym roku były już 2 na rozpoczęcie i na zakończenie sezonujuba pisze:A czy chociaż Grabina w tym roku aktualna?
A co do zlotu ogólnopolskiego to koszt imprezy takiej z 2 noclegami (pt, sob, nd) to min 300zł plus dojazd to wychodzi nie mała kwota, więc dużo osób odpuszcza takie spotkania i może dlatego nic się nie organizuje. Impreza typu spotkanie u kogoś na polu na jeden dzień to nie to samo czy noc pod namiotem lub w bagażniku. Na takie zloty przyjeżdżają też ludzie z dziećmi i nie każdy w namiocie będzie chciał spać. Wiadomo, że każdemu się nie dogodzi. Spotkanie zawsze może ktoś zorganizować, rzucić hasło i zobaczy ile osób mu się zjedzie. Organizowaliśmy z eSPe zlot a80 i koszt nie wychodzi mały, zaliczki trzeba zebrać szybciej termin zaklepać jeszcze wcześniej, a dużo osób nie potrafi określić czy będzie.
zana ; zaliczki trzeba zebrać szybciej termin zaklepać jeszcze wcześniej, a dużo osób nie potrafi określić czy będzie. święta prawda ja w sierpniu napisałem w tym dziale o kordonie weselnym i chodziło ogólnie o poprowadzenie sznurka weselnego składającego się z audi i przy okazji można było się spotkać nawet flaszkę zaproponowałem dla każdego kto podjedzie i co z tego wyszło to że wódki mi jeszcze do dzisiaj zostało a w dzień wesela nikt nie podjechał tak nie kiedy można sie zgadać no ale cóż czasem tak bywa <ok>
mały80, nie no dlatego o tym mówię Ty jeździsz tym autem więc ma Tobie odpowiadać jakie zmiany wprowadzasz i co modernizujesz, a sam zaszczyt jeździć takim autem i do tego jeszcze zadbanym 
Z tym sznurkiem mały80, to fajna sprawa, braciak należy do a4klubpolska i właśnie też ktoś z tamtąd się chajtał to on brał udział między innymi w takim sznurku, dla mnie to mega wyglądało jeszcze każdy dostał flagę z napisem klubu sam chciałbym, żeby u mnie tak było hehe .
Wiadomo łatwo nam tutaj mówić o takiej imprezie, ale prawdę mówicie jak powyżej 100 to już masowa impreza i wiele załatwiania przy tym jest, a nie każdy też się określi czy na 100% będzie, bo różne przypadki losowe się zdarzają
Z tym sznurkiem mały80, to fajna sprawa, braciak należy do a4klubpolska i właśnie też ktoś z tamtąd się chajtał to on brał udział między innymi w takim sznurku, dla mnie to mega wyglądało jeszcze każdy dostał flagę z napisem klubu sam chciałbym, żeby u mnie tak było hehe .
Wiadomo łatwo nam tutaj mówić o takiej imprezie, ale prawdę mówicie jak powyżej 100 to już masowa impreza i wiele załatwiania przy tym jest, a nie każdy też się określi czy na 100% będzie, bo różne przypadki losowe się zdarzają