Przywitaj się z nami
-
kamil 90 v5
- Forum Audi 80

-
n0n3
-
JohnyMaster
- Forum Audi 80

Witam Serdecznie
Mam na imię Janusz jestem z okolic Lublina i od kilku dnie jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 1,8s w sedanie
Audi w stanie do poprawek ale mam nadzieje doprowadzić ją do eleganckiego stanu
Stronkę znalazłem przez przypadek szukając informacji o nowym nabytku.
Pozdrawiam Serdecznie :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie :mrgreen:
-
Kondek 1981
- Forum Audi 80

Witam wszystkich klubowiczów! Jestem od 4 lat posiadaczem Audi 80 B4 ABT sedan 90 koni
i liczę, że jeszcze nim zostanę na najbliższe lata, częściowo także za sprawą tej stronki
, ponieważ moja audiola potrzebuje bardziej rzetelnego podejścia do napraw, niż dotychczas. Pozdrawiam, P.s. Kocham samochody z lat 90-tych 
- Wojtek 1987
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez dawister, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam serdecznie od miesiaca jestem posiadaczem audi 80 B4 abt benzyna+gaz 93 rok jestem z miechowa (krakow), na stronke natrafilem szukajac porady o nierowna prace sinika na benzynie na zimnym....
.Uwazam iz strona jest przydatna i pomocna szczegolnie dla nowicjuszy 80-atek, lepiej skorzystac z czyjejs porady i samemu rozwiazac problem ktory jest nieraz banalny i oczywisty.Pozdrawiam goraco.
Nowy
Witam Wszystkich,
Jestem z lubelskiego. Od kilku dni jestem posiadaczem ładnej B4 Sedan ABK z 1992r. + LPG.
Podobno była już w klubie. Trudno było znaleźć coś wartego uwagi, ale się udało.
Na klub trafiłem przy poszukiwaniach audi 80.
Pozdrawiam
Jestem z lubelskiego. Od kilku dni jestem posiadaczem ładnej B4 Sedan ABK z 1992r. + LPG.
Podobno była już w klubie. Trudno było znaleźć coś wartego uwagi, ale się udało.
Na klub trafiłem przy poszukiwaniach audi 80.
Pozdrawiam
Witam wszystkich posiadaczy 80-tek 
Od wczoraj jestem posiadaczem Audi 80 Competition Quattro
:mrgreen:
Jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego woj. Łódzkie
Po samochód pojechałem pod Białystok (340km) ale wydaje mi się że się opłacało
Mam nadzieję że ewentualne problemy związane z tym samochodem rozwiążę dzięki temu forum i waszej pomocy
Pozdrawiam Mr. Śruba
Od wczoraj jestem posiadaczem Audi 80 Competition Quattro
Jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego woj. Łódzkie
Po samochód pojechałem pod Białystok (340km) ale wydaje mi się że się opłacało
Mam nadzieję że ewentualne problemy związane z tym samochodem rozwiążę dzięki temu forum i waszej pomocy
Pozdrawiam Mr. Śruba
Witam nazywam sie Marcin jestem z okolic Opola woj.opolskie posiadam niedawno kupione audi 80 b3 1.9 diesel autko uratowane przed zlomem z dziurawa nagrzewnica zepsutym termostatem pourywanymi kabelkami od wszelkich czujników na krzywych przednich felgach z lysymi oponami jedyne co dobre to to że, blacha w nawet dobrym stanie jak na 22 letnie autko mala oznaka korozji na rancie drzwi ale poradze się z tym Pozdrawiam