Audi 80 Cabrio by Paxel
Nie no z tym betonem świrowałem aczkolwiek wariatów nie brakuje na tym świecie i wcale bym się nie zdziwił jakbym coś takiego zobaczył :mrgreen:wysio pisze:heheh takich rzeczy nie rób , generalnie tył pomyśl aby poszedł w dół bo przód jest wmiarę
PS . USY gdzie są sie pytam ?
Hmm USY jeszcze do mnie nie dotarły bo rzekomo sprzedający ma problemy żeby wypłacić hajs z pay you. Póki co czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń aczkolwiek powoli zaczynają puszczać mi nerwy.
No też tak mi się wydaje i raczej to uczynię, zawsze jak będzie za nisko można podnieść talerzyk bo jest 5-ęć regulacji. Ale jeszcze sprawdzę jedną rzecz, bo wczoraj oglądałem kit -60 od golfa II i z wymiarów i wyglądu wygląda na to samo, zrobi się przymiarkę i zobaczymy czy podejdzie :mrgreen: 15minut roboty a może się okazać że będzie git malinaKolczat pisze:spoko,tyl zawsze mozna przyciac
to ja Ci ułatwie KIT podejdzie od Golfa tylko byś musiał skrócić lage aby Ci szyby w dachu nie przecieła .paxel pisze:No też tak mi się wydaje i raczej to uczynię, zawsze jak będzie za nisko można podnieść talerzyk bo jest 5-ęć regulacji. Ale jeszcze sprawdzę jedną rzecz, bo wczoraj oglądałem kit -60 od golfa II i z wymiarów i wyglądu wygląda na to samo, zrobi się przymiarkę i zobaczymy czy podejdzie :mrgreen: 15minut roboty a może się okazać że będzie git malinaKolczat pisze:spoko,tyl zawsze mozna przyciac