witam
mam problem z tylnym spryskiwaczem a avancie, szukałem i raczej wiekszość z Was miała problem z wycieraczka która to nie działała, przerywała itp. mój problem jest trochę inny a mianowicie, wycieraczka działa prawidłowo ale nie dział mi spryskiwacz tylnej szyby, dość szybko zlokalizowałem uszkodzoną pompkę ( nie działa na krótko ) zakupiłem nową za całe 14 PLN

pompka działała ale spryskiwacz nadal był suchy aczkolwiek wnetrze klapy już nie ..był zerwany wężyk..wymieniłem i już chciałem sie cieszyć prawidłową praca a tu nic. pompka przestaje pompować po chwili...wycieraczka wcale nie działa ...ale kiedy odepnę przewody od pompki wycieraczka działa już prawidłowo i to jest ciekawe..sprawdziłem przewody po lewej stronie klapy jak tu radziliście i wymieniłem wszystkie bo były już sztukowane po 3 razy ale nic to nie zmieniło.Podsumowując pompka działa na krótko, po podłaczeniu do układu działa chwile i przestaje ale nie działa wycieraczka, jak odepnę od zasilania pompkę wycieraczka działa prawidłowo i tu proszę o pomoc:) gdzie szukać problemu ?
Ostatnio zmieniony 28 gru 2013, 15:19 przez
misiosl, łącznie zmieniany 1 raz.