[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Sejcento dawno poszło w świat.duo pisze:<ok> to nie ja trzymam quattro zimą na parkingu, a jeżdzę seicentem :mrgreen: :mrgreen:
Jakbym go trzymał na parkingu to bym nie podnosił zawieszenia. Stojącego w zimę pod kocem quattro poszukaj w innych tematach bo w tym go nie znajdziesz. :mrgreen:duo pisze: to nie ja trzymam quattro zimą na parkingu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
cale forum czeka jak któryś zakończysz choc patrzac na fejsa jst to nie realne bo obecnie masz fascynacje na pieska :lol:duo pisze:jak to 5 ? a co z reszta ? poza tym żadne nie stoi na kołkach no, ale byłeś widziałeś .. <ok> to nie ja trzymam quattro zimą na parkingu, a jeżdzę seicentem :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
złota B2 stoi od kilku dni w zaprzyjaźnionym warsztacie na blacharkę i lakierowanie bo uznałem, że sam nigdy tego nie zrobię ze względu na brak czasu .. hajs na to zarobie, żeby zapłacić komuś za dokonczenie blacharki i lakierowanie, ale nie stać mnie na przestój spowodowany robieniem swojego własnego auta, chociażby ze względu na wyżej wspomnianego psa, który ciągle nam figle płata i tak np na przełomie października i listopada wpakowaliśmy z żoną prawie 5tys w trzy operacje i leczenie po ale Zośka doszła do siebie i po chorobie śladu nie ma. Nawet dzis bylismy na kontroli i się lekarze zachwycali jak szybko doszła do takiej formy wracajac do tematu nie na temat :mrgreen: to szczerze mam nadzieję że wg ustaleń w okolicach kwietnia B2ka wróci do domu bo już dosyć się nastała :!:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Co ty mnie tu kółko kynologiczne w wątku robisz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:duo pisze:chociażby ze względu na wyżej wspomnianego psa, który ciągle nam figle płata i tak np na przełomie października i listopada wpakowaliśmy z żoną prawie 5tys w trzy operacje i leczenie po ale Zośka doszła do siebie i po chorobie śladu nie ma.
Pożyjemy zobaczymy.duo pisze:to szczerze mam nadzieję że wg ustaleń w okolicach kwietnia B2ka wróci do domu bo już dosyć się nastała :!:
Tylko winny się tłumaczy. <haha> <haha> <haha>duo pisze:złota B2 stoi od kilku dni w zaprzyjaźnionym warsztacie na blacharkę i lakierowanie bo uznałem, że sam nigdy tego nie zrobię ze względu na brak czasu .. hajs na to zarobie, żeby zapłacić komuś za dokonczenie blacharki i lakierowanie, ale nie stać mnie na przestój spowodowany robieniem swojego własnego auta
quattroBandit pisze:wszyscy jesteście siebie warci wariaci :lol:
O i ten się nawet odnalazł.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub