[b4 1.9 1Z] Modyfikacje - chip tuning - opinie i wrazenia
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
no i napisałem do tej firmy de tech, według nich na tym czipie który montują z mojego silnika powinno się wydusić ok 118KM i 280NM, koszt 1200pln. mam jeszcze czas bo silnikiem zajmę się dopiero na wiosnę, ale jak już to chciał bym zajechać do jakiegoś sprawdzonego tunera, może ktoś ma jeszcze jakieś sprawdzone warsztaty. w sumie nie potrzebuje dużej mocy, wystarczy by moja niunia dała sobie radę z żółtą wyścigówką mojej siory. IBIZA GT TDI
jeśli masz 1z'ta na przepływce boscha, to nie wyciągniesz z niego więcej niż 100-105km i 250nm. przy zachowaniu zdrowia silnika. jeśli przedobrzysz zacznie znikać olej i pojawi się zasłona dymna za tobą.
co do ibizy (jeśli to 110km) to raczej marne szanse, biorąc pod uwage mase obu aut.
ale powodzenia
(ps. zerknij sobie na moją audiczke - tam masz wykresy z hamowni po chipie w v-techu)
co do ibizy (jeśli to 110km) to raczej marne szanse, biorąc pod uwage mase obu aut.
ale powodzenia
(ps. zerknij sobie na moją audiczke - tam masz wykresy z hamowni po chipie w v-techu)
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
ja niestety mam boscha :cry: , jak masz pierburga to nie czekaj - czipuj (efekt miodzio).MARCIN 80B4 pisze:PawelG, a u ciebie jaka przepływka siedzi, bo u mnie pierburg, i chcjałem coś więcej wyciągnąć,.a co sądzisz o firmie v-tech
v-tech polecam jak najbardziej (znam ich, że tak powiem, od zaplecza) czipowałem u nich mnóstwo aut (klientów) i wszystkimi jeździłem przed i po - naprawde znają się na rzeczy.
do mojego pisali program specjalnie, przy mnie. po 7 czy 8 korektach dostaliśmy to co jest.
ja miałem w swoim poprzednim autku chipsa motor był 1z a chip był dla wariatów i wyszło 120koni i 305nm i autko zrobiło w tym zestawieniu ponad 30 tys i jedyne co to sprzęgło zostało zabite przez moment w robiłem to w www.g-lab.pl moje nowe autko tez będzie tam strojone dodam ze właściciel jeździ audi coupe 1,9tdi na pompo wtryskach