[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
Zaryzykuje i na wiosnę po prostowaniu odświeżeniu rantów i chromowaniu śrubek Riale wpadną na auto,mam tylko nadzieje że nie pogną się po pierwszym wyjeździe po bułki:Dszuan pisze:a co z rialami? moze pozbyc sie chcessz
EDIT:
A jednak Riale będą na sprzedaż i Shapery z oponami też.
Koło na sezon 2014 Carline/Dynatech CM6 przód 8,5J opona 205/40 tył 10J opona 215/45.
Żeby nie było że same błyskotki do auta się robią i nic poza tym to na okres zimowy wyleciał gwint z przodu (wpadło TaTechnix -40) helpery zrobiły out i posłużyły jako organizer na biurko w pracy. Lagi zostały pomalowane gwinty zabezpieczone pastą miedziową i czekają na wiosny.
Dzisiaj został zakończony etap montażu paneli drzwiowych pod głośniki 165mm. Na drzwi od wewnątrz poszła mata STP. Wszystko już ładnie popodpinane tylko przykręcić głośniki.
Przymiarka na tyle już przecież byłaTighe pisze:czekam na przymiarkę na aucie
Z przodem jeszcze muszę zobaczyć jak to się spasuje
delik pisze:bedzie meeega ;D
No mam nadzieje że nie będzie przesadzone bo niby 10J w sedanie to przegięcie...
W tym temacie się nic nie zmieniło, elektryka dalej siedzi w dawcywujo1 pisze:zamontuj w końcu tą el szyb
Miało nie być więcej "gratów" ale tak jakoś wychodzi że ciągle coś dochodzi <ok>juba pisze:Zacne graty Auto wciąż coraz piękniejsze, powodzenia
Z rzeczy poza konkursem to ostatnio jakaś kuna wcieła mi zawodowo przewód 4 cylindra... :shock:
Mniej więcej tak:juba pisze:Chciał bym zobaczyć jak takie 10j wyglądają od tyłu
No najlepsze jest to że ja to mam pod maską ale odłączyłem to od zasilania bo mi kiedyś po myciu komory zaczęło to piszczeć tak głośnoPrzemas80 pisze:A mówią że odstraszacz gryzoni się nie przydaję jak widać czasem tak
U mnie to za bardzo nie wejdzie ,ale w braciaka sedanie moim poprzednim audi to kot niedawno wlazł do silnika. Jak odpalił silnik to zaczęło się coś kotłować pod maską stanął,otworzył machę i wyskoczył z dźwiękiem miuuuuuuuuu hehe dobrze że go nie zmieliło ...też właśnie odłączyliśmy niedawno to ustrojstwo.GSF pisze:Mniej więcej tak:juba pisze:Chciał bym zobaczyć jak takie 10j wyglądają od tyłu
Obrazek
No najlepsze jest to że ja to mam pod maską ale odłączyłem to od zasilania bo mi kiedyś po myciu komory zaczęło to piszczeć tak głośnoPrzemas80 pisze:A mówią że odstraszacz gryzoni się nie przydaję jak widać czasem tak