Witam!
Jak w temacie przy ciagnieciu za linke poczulem luz maska sie nie otworzyla, i linke moglem podciagnac na okolo metra.
Pytania:
- W jaki sposob moge teraz otworzyc maske bez pomocy linki,
- Czy mozna kupic caly uklad otwierania.
Pozdrawiam!
[B3 1.8 NE/JV] Uklad otwierania maski
Cześć Zastanawiałem się jak to zrobić choć tematów na forum jest sporo http://www.google.com/cse?cx=partner-pu ... gsc.page=1 Ja na pewno w pierwszej kolejności wjadę na najazdy(nie mam kanału),zdejmę osłonę silnika.Powinno udać się dosięgnąć cięgieł.Są z lewej i prawej strony między atrapą a światłami.Jeśli to się nie uda zdejmę zderzak i listwę maskującą.Wtedy powinno się udać na 100%
Co do układu otwierania w motoryzacyjnym a na pewno w ASO dostaniesz na zamówienie.Tylko nie wiem po co chcesz cały a nie samą linkę? Ja często korzystam jeśli coś potrzebuje niekonwencjonalnego ze szrotu.Pozdrawiam
Co do układu otwierania w motoryzacyjnym a na pewno w ASO dostaniesz na zamówienie.Tylko nie wiem po co chcesz cały a nie samą linkę? Ja często korzystam jeśli coś potrzebuje niekonwencjonalnego ze szrotu.Pozdrawiam
Siemka, podbijam temat, bo w sumie nie znalazłem interesującego, lub takiego który zawiera mój problem.
Otóż w moim Coupe, nie łapie prawy "trzonek" maski, przez co, zamykając maskę, lewa strona trzyma, prawa wygląda również na zamknięta. Po przejechaniu kilku kilometrów maska lekko odskakuje z prawej strony, i auto wygląda jakby było źle złożone..
Ma ktoś jakiś pomysł, żeby to naprawić, myślałem że nie cofa mi się ten element blokujący trzonek maski w pasie przednim, ale nastawięm go palcem na swoje miejsce, a problem jest nadal
Otóż w moim Coupe, nie łapie prawy "trzonek" maski, przez co, zamykając maskę, lewa strona trzyma, prawa wygląda również na zamknięta. Po przejechaniu kilku kilometrów maska lekko odskakuje z prawej strony, i auto wygląda jakby było źle złożone..
Ma ktoś jakiś pomysł, żeby to naprawić, myślałem że nie cofa mi się ten element blokujący trzonek maski w pasie przednim, ale nastawięm go palcem na swoje miejsce, a problem jest nadal