Audi Cabrio 2.3 NG, BBS RC, KW V2 nardi
Dzięki :oops:UFOtm pisze: niezle wyglada - lakier, listwy gumowe, kolo...calkiem smacznie - gratki
A układanka dalej się składa, tylny gwint odebrany z regeneracji i dotarł klucz do bbs-ów ...z jednej strony to dobrze że zima długa...
Ostatnio zmieniony 30 lis 2013, 09:24 przez pablovw, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedni gwint właśnie się regeneruje, a sprężynki też są w spa, ogółnie trafił się KW w dobrych pieniądzach (czyt. bardzo dobrych pieniądzach), koła powiem że też w dobrej kasie.skoti pisze:Widzi mi się jak cholera, ten lakier jest genialny <ok> dawaj foto gwintu i jak możesz podac to ile dałeś za szpulki. pozro <ok>
[ Dodano: 2014-01-12, 20:46 ]
Mój mały pomocnik
[ Dodano: 2014-01-20, 18:21 ]
Sprężynki odebrane z proszku i malowania, powoli ale porządnie zaczyna to wyglądać
[ Dodano: 2014-01-25, 20:40 ]
Gwint już do odebrania ze spa, ale czasu nie ma żeby po niego podjechać, dziś auto przewietrzyłem i zdjołem kierownice, żeby zrobić coś z tą paskudną czerwoną nicią, która pasuje tu jak świni siodło (chce ją machnąć barwnikami do tkanin na czarno, zobaczymy czy się uda). Swoją drogą jak wracałem dziś do domu z kierownicą w ręku, to ludzie się na mnie patrzeli troche dziwnie jak na Jasia Fasole z kierą w ręce
Kierka zrobiona i założona :mrgreen:
było tak:
jest tak:
Mam problem z przednim lewym gwintem, jest straszne głuche pukanie podczas pracy zawieszenia, słychać dokładnie na filmiku...
Tak na postoju:
A tak podczas jazdy:
<osohozi> <osohozi> <osohozi>
Jak ktoś może wie o co kaman to proszę o pomoc bo już zgłupiałem...
było tak:
jest tak:
Mam problem z przednim lewym gwintem, jest straszne głuche pukanie podczas pracy zawieszenia, słychać dokładnie na filmiku...
Tak na postoju:
A tak podczas jazdy:
<osohozi> <osohozi> <osohozi>
Jak ktoś może wie o co kaman to proszę o pomoc bo już zgłupiałem...
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 22:50 przez pablovw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest diagnoza, skrzywiony trzpień w amorku, szkoda że tego nie wykryli wcześniej. Jutro przychodzą części i będą składać od nowa. Oby wkońcu było ok bo chciałbym wkońcu wszystko zmontować do kupy i spasować. Tył wczoraj skręcałem i spasowałem, jest prawie na równo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teraz czekać na ten cholerny przód....
[ Dodano: 2014-04-01, 21:27 ]
Jest wkońcu działający przód, diagnozy się potwierdziły, działa jak należy, jeździ się aż miło, w weekend zakładamy i pasujemy koła. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2014-04-05, 21:31 ]
No to czeka mnie zmiana opon na przodzie, bo jak złożyłem całość to ten pród jakiś taki mały, będziemy kombinować w przyszłym tygodniu z innymi oponami na przodzie, sorry ale zdjęcia z nokijki
Teraz czekać na ten cholerny przód....
[ Dodano: 2014-04-01, 21:27 ]
Jest wkońcu działający przód, diagnozy się potwierdziły, działa jak należy, jeździ się aż miło, w weekend zakładamy i pasujemy koła. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2014-04-05, 21:31 ]
No to czeka mnie zmiana opon na przodzie, bo jak złożyłem całość to ten pród jakiś taki mały, będziemy kombinować w przyszłym tygodniu z innymi oponami na przodzie, sorry ale zdjęcia z nokijki