Natknąłem się na alledrogo na takie reflektory:
http://allegro.pl/reflektor-audi-80-b3- ... 59747.html
Pytanie brzmi: czy miał ktoś już z takim chińskim wytworem do czynienia? Nie będzie problemów ze spasowaniem? A może ma ktoś je na pokładzie i całkowicie przypadkiem posiada też foto? Wydawało mi się, że już się na nie na forum natknąłem, ale wertując je dziś już nie znalazłem. Ciekaw jestem, czy z moją "czernią pantery" będzie to jakoś grało
[80 B3] Pytanie odnośnie reflektorów clear
Oczywiście, że zespolaki są moim marzeniem i to nie podlega dyskusji, ale problem tkwi w zderzaku. Mianowicie żywy plastik bez przeciwmgłowych i kierunkowskazów, także żeby zespolaki zawitały trzebaby i zderzak z kierunkami wstawić... Chyba, że jestem na tyle niedoinformowany (szczęśliwy posiadacz OOOO od 3 miesięcy), że istnieją zespolaki z wbudowanymi kierunkami? Bo albo słabo się wpatrywałem, albo takich ni mo
Chciałem tanio, wyjdzie jak zwykle no nic, najpierw pochwalę się tym co jest (jak tylko polska syberia uspokoi się na tyle, żeby móc z czystym sumieniem wypucować autko i rano wsiąść bez rwania drzwi ), a potem pożyjemy - zobaczymy . W każdym razie - skutecznie odwiedliście mnie od chińszczyzny, może to i dobrze . Pozdrawiam.