Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B3] Pytanie odnośnie reflektorów clear

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Varenoth
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B3] Pytanie odnośnie reflektorów clear

Post autor: Varenoth » 13 lut 2014, 22:39

Natknąłem się na alledrogo na takie reflektory:

http://allegro.pl/reflektor-audi-80-b3- ... 59747.html

Pytanie brzmi: czy miał ktoś już z takim chińskim wytworem do czynienia? Nie będzie problemów ze spasowaniem? A może ma ktoś je na pokładzie i całkowicie przypadkiem posiada też foto? :-) Wydawało mi się, że już się na nie na forum natknąłem, ale wertując je dziś już nie znalazłem. Ciekaw jestem, czy z moją "czernią pantery" będzie to jakoś grało :-P

Awatar użytkownika
juba
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: juba » 13 lut 2014, 22:43

Jak dla mnie to będzie wyglądać badziewnie, clear na takim aucie wygląda źle a co dopiero chiński. Jak chcesz clear jakoś wyglądający, to kup zespolaki i oddaj do polerownia kloszy, tylko nie wiem jak wtedy światło będzie się rozchodzić. To jest moje skromne zdanie.

Awatar użytkownika
Varenoth
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Varenoth » 13 lut 2014, 23:03

Oczywiście, że zespolaki są moim marzeniem i to nie podlega dyskusji, ale problem tkwi w zderzaku. Mianowicie żywy plastik bez przeciwmgłowych i kierunkowskazów, także żeby zespolaki zawitały trzebaby i zderzak z kierunkami wstawić... Chyba, że jestem na tyle niedoinformowany (szczęśliwy posiadacz OOOO od 3 miesięcy), że istnieją zespolaki z wbudowanymi kierunkami? Bo albo słabo się wpatrywałem, albo takich ni mo :-P

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 13 lut 2014, 23:29

Varenoth, nie ma zespolakow z wbudowanymi kierunkami. Wstaw najlepiej zderzak od 90'tki, zespolaki i grill 90-tkowy i bedzie gitez <ok>

[ Dodano: 2014-02-13, 23:30 ]
Jo tak zrobil i jest alles gitarren <ok>

Awatar użytkownika
juba
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: juba » 13 lut 2014, 23:31

Gdzieś na forum ktoś przerabiał wewnętrzna ramkę zespolaków z b4, ktore mają miejsce na obrys, do zespolaków b3. Tam gdzie jest to miejce na postojówkę można wrzucić migacz.

Awatar użytkownika
Varenoth
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Varenoth » 13 lut 2014, 23:43

Chciałem tanio, wyjdzie jak zwykle :-D no nic, najpierw pochwalę się tym co jest (jak tylko polska syberia uspokoi się na tyle, żeby móc z czystym sumieniem wypucować autko i rano wsiąść bez rwania drzwi :-P), a potem pożyjemy - zobaczymy :-). W każdym razie - skutecznie odwiedliście mnie od chińszczyzny, może to i dobrze :-). Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 14 lut 2014, 08:07

Varenoth, pamiętaj, ze najłatwiej jest odstawić tzw. "kicz". Ale już trudniej jest zrobić coś z głową. Także najlepiej podejdź do tego na spokojnie. Zaplanuj, odłóż kasę, zrób sobie virtual-tuning w photoshopie, kup ori graty i składaj wszystko do kupy <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl