Widzę ze kolega też się zainteresował Vander VPO709 , mam rotacje i do tego chce kupić to DA właśnie . Odnośnie maszyny daje ona naprawdę radę jakl na tą cenę , nie oszukujmy się ale dobre DA chodzą po 700zł lub lepiej a ta za 300zł z groszem wypada naprawdę nieźle .Nie rozumiem kolego , dlaczego zostaje tylko maskowanie ? Ja tylko czekam na cieplejsze dni i swoją na początek tnę One Step pastą Urban Shine i ojca Alfę normalnie 3 etapową korektę , no i jeszcze auto jednej osoby

Nie sądzę żeby nie dało sie usunąć u Cb rys , chyba ze masz dużo rudej . Odnośnie porównania maszyn ,
Rotacja , napewno jeżeli ktoś nie pracuje z głową to może coś zrobić z lakierem (ale musi być naprawdę kretynem żeby nie jeździć padem po elemencie tylko trzymać w jednym miejscu ) , rotacja lepiej Tnie czyli korekta rotacją jest łatwiejsza , można nakładać rotacją AIO i Cleaner lecz na DA robi się to o wiele łatwiej i nie ma takich obaw o pozostawienie hologramów co przy rotacji(lecz jeżeli robisz z głową i na dobrym padzie , też wszystko będzie git) , jeszcze odnośnie korekty w DA nie tnie ona tak mocno korekta trwa więcej , jest trochę trudniej ale oczywiście da się ją zrobić . Ja nie stoje za żadną maszyną , najlepiej jest miec to i to . Ja wybrałem rotacje bo trafiła się okazja za naprawdę super kase lecz na pewno DA do mnie też wpadnie żeby lżej się pracowało . Decyzja należy do Cb
[ Dodano: 2014-03-06, 01:08 ]
Wklejacie może zdjęcia swoich prac nad samochodami żeby rozwinąć temat