[Audi 80 2.0E] Biały szerszeń, szeroka stal.
-
- Forum Audi 80
Tak jak już napisałem gleba będzie sprężyny już leżą w piwnicy w weekend będą założone, ponieważ w tyg nie mam czasu bo szkoła a i na dworze jak wracam już się chłodno robi, a w weekend jest kupe czasu to zacznę działać. Jutro po szkole mam robić OOOO dziadka, bo kupił tylko trzeba trochę porobić A wieczorkiem jedziemy z szerszeniem trochę czasu nam się zejdzie, pewno z garażu od kolegi wyjdziemy koło rana bo trochę roboty jest, a i co wypić trzeba, może i w sobotę coś porzeźbie mimo ostatków bo jakoś planów nie ma.
[ Dodano: 2014-02-27, 20:44 ]
Muszę jeszcze mamuśke namówić żeby sprzedać jej opla i ona żeby jeździła białym szerszeniem, a ja już upatrzyłem kolejne 80 też białe ale w coupe z quattro
[ Dodano: 2014-02-27, 20:44 ]
Muszę jeszcze mamuśke namówić żeby sprzedać jej opla i ona żeby jeździła białym szerszeniem, a ja już upatrzyłem kolejne 80 też białe ale w coupe z quattro
-
- Forum Audi 80
Niestety dzisiejsze rezanie nie wyszło ale jutro od rana bierzemy się za robotę , a elektryke zawsze chciałem mieć mimo że klasyk ale jakieś udogodnienia muszą być:-)
Biały znaczek też zrobiony tylko do zobaczenia jak to będzie wyglądało ale raczej wróci grill bez znaczka bo jakoś ładniejszy mi się wydaje.
Biały znaczek też zrobiony tylko do zobaczenia jak to będzie wyglądało ale raczej wróci grill bez znaczka bo jakoś ładniejszy mi się wydaje.
-
- Forum Audi 80
Felgi 7,5" i 8" , a opony 186 /50 na przodzie mają taki dziwny rant i zakrywają rant na felgach co mi się za bardzo nie podoba, ale narazie opon zmieniał nie będę bo nie mam dobrego wulkanizatora a w szkole narazie jest remont i wszystkie maszyny są wyniesione i nie podłączone żeby sobie samemu zrobić, a szkołę już kończę za 2 miechy i podejrzewam że nie zdążę już zmienić więc przejeżdże jeszcze na tych
[ Dodano: 2014-03-03, 19:08 ]
No i jest gleba założone sprężynki 40/40 niestety przód wygląda okropnie teraz z tego powodu że tył ładnie siadł a przód jest wyższy i audi wygląda teraz jak bym woził worek cementu w bagażniku, więc poszukuję sprężyn -60mm na przód jeżeli ktoś chciałby się zamienić na -40mm albo sprzedać proszę na priv.
A tutaj zdjęcia z sobotniej wymiany niestety zdążyliśmy wymienić tylko sprężyny na szyby i tłumik już nie zostało czasu, w sobotę robiliśmy od 14 do 22 cztery sprężyny.
[ Dodano: 2014-03-03, 19:08 ]
No i jest gleba założone sprężynki 40/40 niestety przód wygląda okropnie teraz z tego powodu że tył ładnie siadł a przód jest wyższy i audi wygląda teraz jak bym woził worek cementu w bagażniku, więc poszukuję sprężyn -60mm na przód jeżeli ktoś chciałby się zamienić na -40mm albo sprzedać proszę na priv.
A tutaj zdjęcia z sobotniej wymiany niestety zdążyliśmy wymienić tylko sprężyny na szyby i tłumik już nie zostało czasu, w sobotę robiliśmy od 14 do 22 cztery sprężyny.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80