[Audi 80 2.0E] Biały szerszeń, szeroka stal.
- 

oskars1434
- Forum Audi 80 
Tak jak już napisałem gleba będzie sprężyny już leżą w piwnicy w weekend będą założone, ponieważ w tyg nie mam czasu bo szkoła a i na dworze jak wracam już się chłodno robi, a w weekend jest kupe czasu to zacznę działać. Jutro po szkole mam robić OOOO dziadka, bo kupił tylko trzeba trochę porobić  A wieczorkiem jedziemy z szerszeniem trochę czasu nam się zejdzie, pewno z garażu od kolegi wyjdziemy koło rana bo trochę roboty jest, a i co wypić trzeba, może i w sobotę coś porzeźbie mimo ostatków bo jakoś planów nie ma.
 A wieczorkiem jedziemy z szerszeniem trochę czasu nam się zejdzie, pewno z garażu od kolegi wyjdziemy koło rana bo trochę roboty jest, a i co wypić trzeba, może i w sobotę coś porzeźbie mimo ostatków bo jakoś planów nie ma. 
[ Dodano: 2014-02-27, 20:44 ]
Muszę jeszcze mamuśke namówić żeby sprzedać jej opla i ona żeby jeździła białym szerszeniem, a ja już upatrzyłem kolejne 80 też białe ale w coupe z quattro

A wieczorkiem jedziemy z szerszeniem trochę czasu nam się zejdzie, pewno z garażu od kolegi wyjdziemy koło rana bo trochę roboty jest, a i co wypić trzeba, może i w sobotę coś porzeźbie mimo ostatków bo jakoś planów nie ma.
 A wieczorkiem jedziemy z szerszeniem trochę czasu nam się zejdzie, pewno z garażu od kolegi wyjdziemy koło rana bo trochę roboty jest, a i co wypić trzeba, może i w sobotę coś porzeźbie mimo ostatków bo jakoś planów nie ma. [ Dodano: 2014-02-27, 20:44 ]
Muszę jeszcze mamuśke namówić żeby sprzedać jej opla i ona żeby jeździła białym szerszeniem, a ja już upatrzyłem kolejne 80 też białe ale w coupe z quattro

- 

oskars1434
- Forum Audi 80 
Niestety dzisiejsze rezanie nie wyszło ale jutro od rana bierzemy się za robotę  , a  elektryke zawsze chciałem mieć mimo że klasyk ale jakieś udogodnienia muszą być:-)
, a  elektryke zawsze chciałem mieć mimo że klasyk ale jakieś udogodnienia muszą być:-)
Biały znaczek też zrobiony tylko do zobaczenia jak to będzie wyglądało ale raczej wróci grill bez znaczka bo jakoś ładniejszy mi się wydaje.

, a  elektryke zawsze chciałem mieć mimo że klasyk ale jakieś udogodnienia muszą być:-)
, a  elektryke zawsze chciałem mieć mimo że klasyk ale jakieś udogodnienia muszą być:-)Biały znaczek też zrobiony tylko do zobaczenia jak to będzie wyglądało ale raczej wróci grill bez znaczka bo jakoś ładniejszy mi się wydaje.
- 

oskars1434
- Forum Audi 80 
Felgi 7,5" i 8" , a opony 186 /50 na przodzie mają taki dziwny rant i zakrywają rant na felgach co mi się za bardzo nie podoba, ale narazie opon zmieniał nie będę bo nie mam dobrego wulkanizatora a w szkole narazie jest remont i wszystkie maszyny są wyniesione i nie podłączone żeby sobie samemu zrobić, a szkołę już kończę za 2 miechy i podejrzewam że nie zdążę już zmienić więc przejeżdże jeszcze na tych 
[ Dodano: 2014-03-03, 19:08 ]
No i jest gleba założone sprężynki 40/40 niestety przód wygląda okropnie teraz z tego powodu że tył ładnie siadł a przód jest wyższy i audi wygląda teraz jak bym woził worek cementu w bagażniku, więc poszukuję sprężyn -60mm na przód jeżeli ktoś chciałby się zamienić na -40mm albo sprzedać proszę na priv.
A tutaj zdjęcia z sobotniej wymiany niestety zdążyliśmy wymienić tylko sprężyny na szyby i tłumik już nie zostało czasu, w sobotę robiliśmy od 14 do 22 cztery sprężyny.![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]() 
 ![Obrazek]()

[ Dodano: 2014-03-03, 19:08 ]
No i jest gleba założone sprężynki 40/40 niestety przód wygląda okropnie teraz z tego powodu że tył ładnie siadł a przód jest wyższy i audi wygląda teraz jak bym woził worek cementu w bagażniku, więc poszukuję sprężyn -60mm na przód jeżeli ktoś chciałby się zamienić na -40mm albo sprzedać proszę na priv.
A tutaj zdjęcia z sobotniej wymiany niestety zdążyliśmy wymienić tylko sprężyny na szyby i tłumik już nie zostało czasu, w sobotę robiliśmy od 14 do 22 cztery sprężyny.

- 

oskars1434
- Forum Audi 80 
- 

oskars1434
- Forum Audi 80 
- 

oskars1434
- Forum Audi 80 

ale jutro podzwonie po szrotach może mają jakieś - 60mm i amorki dam do tokarza a na gwint narazie mnie nie stać na przód
 ale jutro podzwonie po szrotach może mają jakieś - 60mm i amorki dam do tokarza a na gwint narazie mnie nie stać na przód