Z góry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi

odpiąłeś chociaż tą wtyczke od czujnika juz i sprawdziłeś czy przestało migać na desce :?:pablovw pisze:Witam, mam problem z migającą kontrolką płynu. Odpalam silnik nie ważne czy zimny czy ciepły, jest ok, mija ok 20sekund i zaczyna migać i tak cały czas. Płyn jest max![]()
Z góry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi
pod zaznaczonym na zdjęciu czujnikiem 2-pin http://obrazki.elektroda.net/44_1266841049.jpgquattroBandit pisze:na króćcu przy głowicypablovw pisze:Powiedzcie mi gdzie jet ten czujnik trzy pinowy bo go znaleźć nie mogę?
Na króćcu z tylu głowicy niedaleko grodzi to jest czujnik temperatury dwupinowy.Ten trzy pinowy lub czteropinowy na spory klucz(cos tam ok 27-28) odpowiadajacy za wskazania na desce znajduje sie w okolicach pompy wspomagania na dole przy obudowie termostatu i normalnie sie go wykreca.Jak nikt tam nie zagladal to pewnie ma styki zasniedziale i byc moze kostka zostac Ci w palcach z racji wieku i temperatury tam panujacej.quattroBandit pisze:na króćcu przy głowicypablovw pisze:Powiedzcie mi gdzie jet ten czujnik trzy pinowy bo go znaleźć nie mogę?