[B3] Qpe 2.5TDI MEINE PUCFIK - Sprzedany,
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No jak chcesz mieć kilka wzmacniaczy i multum głośników to niestety ori radio z B3 nie da rady Ale za to mógłbyś użyć radia np z A6 C5 takiego jak ja zamontowałem u siebie, ono ma wyjście liniowe więc bez problemu obsłuży to co planujesz zamontować
Mnie wystarczają 4 głośniki w ori miejscach tak więc nic nie będę cudował z audio, bo ori najlepiej się prezentuje i wcale tak źle nie gra <ok>
W Passacie też będzie ori radio VW, najprawdopodobniej VW Gamma z Passata B4
Mnie wystarczają 4 głośniki w ori miejscach tak więc nic nie będę cudował z audio, bo ori najlepiej się prezentuje i wcale tak źle nie gra <ok>
W Passacie też będzie ori radio VW, najprawdopodobniej VW Gamma z Passata B4
u mnie tylko głośniki w drzwiach będą widoczne jako niestandardowe, trzeba będzie dystanse kupić jak się trochę pieniążków uzbiera, a narazie przekładam z golfa to co w nim miałem, a tak naprawdę rozmiar zniszczeń w golfie dopiero się uwidocznił przy wyciąganiu okablowania zasilającego od wzmacniaczy, gdzie słupek się zaczął rozłazić i to nie z korozji, tylko blachy się zaczęły rozginać na zewnątrz, jeszcze trochę i słupek by isę złamał pomiędzy górną a dolną zawiasą.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mowa o golfie, poprostu silnik za mocno targał nadwoziem, a dodatkowo gwint się przyczynił do tego,pawelrybak15 pisze:Skoro słupek nie był zgnity to dlaczego zaczął się rozłazić ?
jak będzie pogoda i chwila czasu to trzeba bedzie stanąć i drzwi poprawić kierowcy, i pobawić się z przednim zderzakiem...brabus124 pisze:Ładnie wygląda po polerce
dobrze przynajmniej że mam kilka własnym polerek, przynajmiej nie muszę na polerkę do nikogo jechać ani tymbardziej za to płacić...
jak kilka obejrzałem to mi przeszła ochota na zmianę coupe chyba że na coś innego...binekbnk pisze:Widzę, że jednak została w posiadaniu? Tak jak i moja hehe :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
i zostało jeszcze zmienić tytuł tematu Areczku...arwam pisze:andrzejau, vodbudowa zakończona, zostało dokończyć poskładać sprzęt grający, wynaleźć jakieś koła na lato, i wtryski, a potem zabawa z programami
Nie wiem jak innych ale "PUCFIK" mnie razi, podobnie jak Ciebie nazywanie VW Golfa "sweterkiem"...