Kiedys bylem taki, ze wykupowalem, OC, NW, AC... ale z perspektywy czasu i przejechanych KM i czasu powiem Wam, ze jak przychodzi co do czegom, to towarzystwom ubezpieczeniowym ciezko przychodzi wyplacanie gotowki, czy uregulowanie faktur.
nie mam pojęcia jak to wychodzi, może od zamieszkania zależy albo od daty uzyskania prawka. sprawdzałem w proamie to mi drożej niż w axie o jakieś 30zł wychodziłoDaMaGe pisze:ja mając 24/25 lat i samochód na siebie dwa lata temu w PROAMA płaciłem niecałe 280zł, w zeszłym roku 340zł z groszami ... za diesla pojemność 1.9.pkrr pisze:ja się starzeję a axa mi z roku na rok podwyższa o 10złmimo że łączny rabat to chyba 72 czy 82% :evil:
obecenie 370
wiek 25 lat, prawo jazdy od 2008 roku ( pow. 5 lat ), bezwypadkowość, 60 % zniżek ...pkrr pisze:nie mam pojęcia jak to wychodzi, może od zamieszkania zależy albo od daty uzyskania prawka. sprawdzałem w proamie to mi drożej niż w axie o jakieś 30zł wychodziłoDaMaGe pisze:ja mając 24/25 lat i samochód na siebie dwa lata temu w PROAMA płaciłem niecałe 280zł, w zeszłym roku 340zł z groszami ... za diesla pojemność 1.9.pkrr pisze:ja się starzeję a axa mi z roku na rok podwyższa o 10złmimo że łączny rabat to chyba 72 czy 82% :evil:
obecenie 370
teo19aa pisze:DaMaGe, ta liberty direct i ich walnięte pytania nie z tej beczki bez ładu i składu poprzednie auto chciałem u nich ubezpieczyć ale pytaniami mnie powalili. :shock:
Napiszę w tym temacie żeby nie zakładać nowego ma drugi pojazd z 1989 roku i słyszałem że w niektórych towarzystwach jeśli go zarejestruje jako zabytek to jakieś zniżki dochodzą czy to prawda ??