Cabrio zzagubionego -climatronik i hardtop xD
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
przymiarka 215/20 xD koleczko tak zmalalo ze tragedia xD wyglada jak jakas mala 14/15 przeswit miedzy opona a buda wzrosl do 8cm
a przy okzaji aku powiedzial papa ;/
[ Dodano: 2013-08-16, 20:29 ]
Troche odwświeze temat
Auto dalo mi troche popalic
Pierw padl immo ;/ podmiana kompa od Jugo i zaczelo znowu gadac
3 dni pogadalo i znow padlo i tak przez 2 tgodnie ;/
W koncu udalo sie zczytac bledy czujnika halla
Z Dorianem zaczelismy grzebac i znalezlismy uszkodzona wiazke na czujniki polozenia walu, oczywiscie wymiana niestety na zamiennik FSP, ale po 2 dniach auto znow padlo ;/
Podczas wymiany czujnika znalazl sie olej ktory mi tak szybko znikal ;/
obie uszczelki miski powiedzialy papa.
Tydzien temu chlopaki z oswiecimia (niestety nie pamietam waszych imion) wpadli z czujnikiem halla tym na gorze glowicy i auto zaczelo normalnie ze mna gadac xD
Przy okazji trafila sie okazja kupic lampe lewa od kunika za mala kase
Dzis wlecialo nowe szkielko, a przy okazji tego ze mam juz po 2 komplety lamp postanowilem pomalowac ramki na czarno
A przy okazji wytargalem z piwnicy ciut mlodszego brata ;D ledwo sie kula ale jeszcze jezdzi
-
- Forum Audi 80
hehe tez widzialem twoje auto
no widzisz palenie szkodzi jakbys nie palil to stresu tez by nie bylo
<ok>
[ Dodano: 2014-03-29, 19:01 ]
tak wiosna idzie cos sie tez dzialo
brocki pojechaly w swiat poki co brak kola :cry:
za to na poklad zawitaly
-dwutloki
-poliuretany na przod
-gwint kw sie jakis tez znalazl poki co tylko przod
na wiecej fotek brakowalo czasu xD
jestem dumny bo zrobilem wsio praktycznie sam
podziekowanie dla Jugo za pomoc pilnowanie mnie i odkrecanie zapieczonych srub <ok>
dla klife i kazi-ego za cierpliwosc i odbieranie telefonow <ok>
no widzisz palenie szkodzi jakbys nie palil to stresu tez by nie bylo
<ok>
[ Dodano: 2014-03-29, 19:01 ]
tak wiosna idzie cos sie tez dzialo
brocki pojechaly w swiat poki co brak kola :cry:
za to na poklad zawitaly
-dwutloki
-poliuretany na przod
-gwint kw sie jakis tez znalazl poki co tylko przod
na wiecej fotek brakowalo czasu xD
jestem dumny bo zrobilem wsio praktycznie sam
podziekowanie dla Jugo za pomoc pilnowanie mnie i odkrecanie zapieczonych srub <ok>
dla klife i kazi-ego za cierpliwosc i odbieranie telefonow <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Hehe talent sebus poskladal lewa koluumne z dwoma talerzykami. Tzn jeden przykrecilem razem z poducha a drugi normalnie od gory
Ale nadal jest cos nie halo albo amory sa za miekkie albo sprezyny nie daja rady przy v-ce bo przy dziurze cos o cos dalej uderza. Wiec racsej sprezyny sie sciskaja na max i jest lipa.
A do tego ppdczas kazdy na prostym czuje jak mi przod faluje .... takie delikatne kolysanie gora dol
Ale nadal jest cos nie halo albo amory sa za miekkie albo sprezyny nie daja rady przy v-ce bo przy dziurze cos o cos dalej uderza. Wiec racsej sprezyny sie sciskaja na max i jest lipa.
A do tego ppdczas kazdy na prostym czuje jak mi przod faluje .... takie delikatne kolysanie gora dol
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja wiem co jest, nie musisz przyjezdzać :mrgreen:
pisalem zeby bez helperow skladac gwinta... pewnie nie wiedziales o czym pisze, a to sa te male sprezynki, one powoduja ze zawieszenie sie robi miekko seryjne, a przy tak duzym obnizeniu, amorowi brakuje skoku to wyhamowania nadwozia przed uderzeniem w odbuj, musisz zdjac cala kolumne, czyli cala robote na nowo, ale na 95% bedzie po tym zabiegu lepiej
pisalem zeby bez helperow skladac gwinta... pewnie nie wiedziales o czym pisze, a to sa te male sprezynki, one powoduja ze zawieszenie sie robi miekko seryjne, a przy tak duzym obnizeniu, amorowi brakuje skoku to wyhamowania nadwozia przed uderzeniem w odbuj, musisz zdjac cala kolumne, czyli cala robote na nowo, ale na 95% bedzie po tym zabiegu lepiej
-
- Forum Audi 80