[B3 1.8 JN] Brak wtyczek OBD1
[B3 1.8 JN] Brak wtyczek OBD1
Panowie nie wiem co jest nie tak w poprzedniej audi 1.6 PP miałem wtyczki na widoku po zdjęciu schowka pod kierownicą. A w aktualnej nie mam ich szukałem już chyba wszędzie nawet w bagażniku Nie wiem czy ktoś je usunął czy coś a jeśli nawet zostały usunięte to jak a jest teraz możliwość zdiagnozowania silnika?
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
pewnie jest trzeba by popatrzeć skąd są wyprowadzone kable do diagnostyki tzn na jednej jest zasilanie 12V a druga pewnie gdzieś z któregoś pinu kompa idzie. Ale to już koledzy bardziej obcykanie w temacie muszą się wypowiedzieć bo to tylko moja tezaKostek80 pisze:Więc jest szansa sprawdzenia błędów?
z tym to żartowałem, tak naprawdę nie wiem dlaczego tak jest. Wiem jedno ja u siebie obszukałem wszystkie miejsca gdzie ewentualnie mogło by być ale nie znalazłem.Kostek80 pisze:Całkiem możliwe.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
http://chomikuj.pl/KinoManiak_12/Audi+8 ... lektryczne tu masz schemat pod JN z darmowym pobieraniem
napisz co masz za przekaznik od pompy paliwa, bo znalazlem informace ze byc moze cos tam wyblyskasz
napisz co masz za przekaznik od pompy paliwa, bo znalazlem informace ze byc moze cos tam wyblyskasz
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z