No chciałbym zobaczyć jak taki body kit wygląda, widziałem kiedyś takie poszerzenia co ABT wypuściło.... ale jakoś nie jest to w moim guście....
Bardziej bym się skłonił ku takim delikatnym poszerzeniom:
Kwestia tego czy nowe heble wejdą mi w Azevy czy będę musiał jednak zmieniać felunek...
[ Dodano: 2014-03-27, 01:01 ]
Decyzja padła na zmianę felg... Azevy pojechały w świat a na audi trafią Brock B6 17x8,5" Et35 przód na moich Toyo, a 17x10" et 30 tył na razie na ContiSport 225/40...
Na dniach biorę się za złożenie hamulców, jeśli w miarę szybko mi się uda ogarnąć adaptery do przednich zacisków:)
Dystans jest 5mm i to juz wystarczy aby te heble weszły pod felge. Na pewno lepiej mieszczą się te hamulce ponieważ poprzednie Brembo z E38 juz by w te felgi nie weszły... Pozostanie mi teraz dorobienie dystansu na drugą stronę i złożenie całego układu hamulcowego w miedzy czasie tylko czekam na tylne piasty od Duo na 5x112 ale jakby nie patrzeć ciasno jest...
A wiesz, że nie wiem? tamte Brembo w 16" trochę brakowało, te felgi co mam teraz mają faktycznie dość gruby rant ze względu na śruby. Niestety nie mam jak sprawdzić bo nie mam żadnej 16" na stanie:(
Mi się wydaje, że 17" to optymalne do Coupe, ale z ciekawości 18" też przymierze jak już będą piasty:D Jutro się biorę za robotę przy Audi 90, chcę w końcu ogarnąć tak aby wszystkie biegi chodziły, wymienić amory z przodu i mogę wystawiać na handel:)