Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4 Avant] - Amethystgrauperleffect by Abi blenda, US'y

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
Przemas80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemas80 » 01 lut 2014, 16:50

Popej pisze:Kurcze ta blenda z b3 jest bardzo ładna, jakiś czas temu miałem juz ja kupować aaaaaale przeraza mnie trochę różnica wysokości blendy w stosunku do narożników... Drażni mnie ona wiec juz zdecydowałem ze będzie RS2 zamiast rejestracji :lol: te pomaranczki fajnego stylu nadają! jak juz idziesz w styl angielsko/amerykancki to może zrób styl taxi :mrgreen: całkiem ciekawy trend w tuningu samochodowym :-) a poduszki kupiłeś ORI czy zamienniki?
Blenda fajnie leży front też ładny,co do różnicy wysokości jak ładnie ustawisz to nie rzuca się w oczy <ok>

Awatar użytkownika
Wertyn
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Wertyn » 01 lut 2014, 16:59

no trochę już zrobiłeś przy aucie <ok> ten grill tak biednie wygląda, ale jak zrobisz RS2 to będzie bajka <ok>

Awatar użytkownika
AudiLaziska
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AudiLaziska » 02 lut 2014, 13:25

Popej pisze:Kurcze ta blenda z b3 jest bardzo ładna, jakiś czas temu miałem juz ja kupować aaaaaale przeraza mnie trochę różnica wysokości blendy w stosunku do narożników... Drażni mnie ona wiec juz zdecydowałem ze będzie RS2 zamiast rejestracji :lol: te pomaranczki fajnego stylu nadają! jak juz idziesz w styl angielsko/amerykancki to może zrób styl taxi :mrgreen: całkiem ciekawy trend w tuningu samochodowym :-) a poduszki kupiłeś ORI czy zamienniki?
Powiem Ci, że u mnie na prawde nie widać tej różnicy miedzy blendą a narożnikami, albo jestem ślepy, albo mnie to po prostu aż tak nie razi :mrgreen: Poduszki to powiem Ci nie pamietam jakiej firmy, kupilem za 100 zl 3 poduszki 2x pod skrzynie jedna pod silnik, z tego pod skrzynie od strony pasazera byla nowa i pod silnik a druga pod skrzynie byla juz uzywana, ale nadawala sie do zalozenia :-) hmm no taki to styl u mnie mieszany ani to ameryka ani angol , po prostu robie to co mi sie podoba ^^ ale nad bajerem na dachu " taxi " pomysle :D

Wertyn pisze:no trochę już zrobiłeś przy aucie <ok> ten grill tak biednie wygląda, ale jak zrobisz RS2 to będzie bajka <ok>

No wielu osobom się to nie podoba ten grill, ale na zywo jak i na zdjęciach dla mnie bomba ;) a na lato jak jak bd cieplej tak jak mowilem bede probowal wyrezac grill al'a RS2 :) zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Dzięki wielkie za mile słowa ;)

Awatar użytkownika
gazela93
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gazela93 » 02 cze 2014, 22:51

Auto już parę razy obmacane :-D Ale do konkretów!

Genialny kolor lakieru, powoli do przodu z modami i wyczuwalny duży potencjał u właścicielu <ok> <ok>
Liczę na to, że za niedługo urwie mi d*pe zaraz przy szyi <ok>

Czyli Audica jak to audica bez rewelacji, byku hah

Awatar użytkownika
AudiLaziska
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AudiLaziska » 02 cze 2014, 23:00

Dzięki Pierre Cardin :mrgreen: modzimy powolutku, bez pośpiechu ;-)

autko ostatnio trochę się zmieniło, wpadły fotele z Audi A6 C4 z regulowanymi lędźwiami, niestety nie grzane, ale może kiedyś... :roll: Zice trzeba wyprać i obszyć bok kierowcy, ale cena była okazyjną, żal było nie brać, tym bardziej, że zawsze mi się takie podobały .

Obrazek
Obrazek

Wpadły sprężyny na przód od Kluska hmm nikt nie wie ile to jest ale dla mnie plus minus -60mm ;-) na tył fedry również miały być -60 a siadło bardziej niż z przodu , wiadomo jak to jest, coś się musiało wysypać po drodze mianowicie prawy przegub..zakupiłem od razu dwa i już są na pokładzie. Po wypłacie wpadają jako nr1 sportowe amorki przód i tył bo na tych nie da sie jeździć, oprócz tego łożyska i poduchy kolumny bo ....hmm nie istnieją. Finalnie prezentuje sie tak:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Parę zdjęć z sesji <piwo> Czekam na opinie ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
gazela93
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gazela93 » 02 cze 2014, 23:03

No i teraz się świetnie prezentuje :) teraz tylko koło i będzie bajka!

Zazdraszcam

Awatar użytkownika
brabus124
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: brabus124 » 03 cze 2014, 14:21

Fajnie się prezentuje, ma coś w sobie co przyciąga wzrok ;-)

Awatar użytkownika
AudiLaziska
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AudiLaziska » 03 cze 2014, 17:20

brabus124 pisze:Fajnie się prezentuje, ma coś w sobie co przyciąga wzrok ;-)
dzięki brabus <piwo>

dartweider

Post autor: dartweider » 04 cze 2014, 10:45

z tym obniżeniem masz tak jak ja, tyle że ja poskładałem na nowych częściach z przodu tylko sprężyny używane tył został taki jak kupiłem. Ale w sumie nawet źle nie wygląda i nie narzekam:P tylko wizualnie auto trzeba odświeżyć

Popej
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Popej » 04 cze 2014, 15:42

Ładnie, ładnie :D kolor spoko, ta blenda dodała uroku tyłowi ale za to fajny klimat przodu psuje ten grill... Cos mi nie leży on na tym aucie, tym bardziej z dorabianym znaczkiem który wygląda co najmniej dziwne :-/ ogół na plus :mrgreen:

Awatar użytkownika
Chillout
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Chillout » 04 cze 2014, 16:12

fajnie wygląda , w górnych kierunkowskazach obrys jest tak ? :lol: a i gril nie pasi do kratek zderzaka za bardzo :-| ale ogólnie na +
P.S lotka z tyłu by sie jeszcze przydala <ok>

Awatar użytkownika
AudiLaziska
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AudiLaziska » 04 cze 2014, 21:01

Dzięki za opinie :) co do grilla mi się podoba ;) ale w planach jest zrezanie z tego grilla a'la RS2, na forum jest tutorial także nic tylko checi więcej :)
fajnie wygląda , w górnych kierunkowskazach obrys jest tak ? :lol: a i gril nie pasi do kratek zderzaka za bardzo :-| ale ogólnie na +
P.S lotka z tyłu by sie jeszcze przydala <ok>
Lotki szukam cały czas, ale niestety nie ma na sell, a podróby z allegro nie chce..
Obrys jest na dole a na górze kierunek :)

Awatar użytkownika
rodzynek87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: rodzynek87 » 05 cze 2014, 16:30

Fajne wozidlo :) lotki też szukam ciężko z ori raz miałem w łapach ale cena mnie zabiła :cry: pozdrawiam miłych modow :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dudziu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Dudziu » 05 cze 2014, 16:38

No ładnie ładne , trzeba się zgadać jakoś w najbliższym czasie gdzieś ;)

Awatar użytkownika
AudiLaziska
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AudiLaziska » 03 lip 2014, 22:09

Dudziu pisze:No ładnie ładne , trzeba się zgadać jakoś w najbliższym czasie gdzieś ;)
no cza coś pokminić <piwo>

Troche tajli się nazbierało, teraz czas to zebrać do kupy i powymieniać.

Mianowicie wyprane fotele tanim środkiem ( na próbę ) efekt jak za 10 zł o niebo lepszy niż było wcześniej ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Boost Gauge poleciał w środkową kratkę ;-)

Obrazek
Obrazek

Nowe wypiaskowane i pomalowane sanki ze stabilizatorem i komplet tulei do nich oraz na wahacze , nowe poduchy amortyzatorów z łożyskami, nowe gumy stabilizatora, nowe odboje wraz z osłonami na amortyzator a jutro do odbioru nowe amorki z MTSika przód i tył ;) To by było póki co na tyle..

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a po 10tym wpada nowa chłodnica klimatyzacji oraz regeneracja kompresora do tego jak starczy maniany to jakiś virus bo brakuje pod nogą..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl