Blenda fajnie leży front też ładny,co do różnicy wysokości jak ładnie ustawisz to nie rzuca się w oczy <ok>Popej pisze:Kurcze ta blenda z b3 jest bardzo ładna, jakiś czas temu miałem juz ja kupować aaaaaale przeraza mnie trochę różnica wysokości blendy w stosunku do narożników... Drażni mnie ona wiec juz zdecydowałem ze będzie RS2 zamiast rejestracji :lol: te pomaranczki fajnego stylu nadają! jak juz idziesz w styl angielsko/amerykancki to może zrób styl taxi :mrgreen: całkiem ciekawy trend w tuningu samochodowym a poduszki kupiłeś ORI czy zamienniki?
[80 B4 Avant] - Amethystgrauperleffect by Abi blenda, US'y
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Powiem Ci, że u mnie na prawde nie widać tej różnicy miedzy blendą a narożnikami, albo jestem ślepy, albo mnie to po prostu aż tak nie razi :mrgreen: Poduszki to powiem Ci nie pamietam jakiej firmy, kupilem za 100 zl 3 poduszki 2x pod skrzynie jedna pod silnik, z tego pod skrzynie od strony pasazera byla nowa i pod silnik a druga pod skrzynie byla juz uzywana, ale nadawala sie do zalozenia hmm no taki to styl u mnie mieszany ani to ameryka ani angol , po prostu robie to co mi sie podoba ^^ ale nad bajerem na dachu " taxi " pomyslePopej pisze:Kurcze ta blenda z b3 jest bardzo ładna, jakiś czas temu miałem juz ja kupować aaaaaale przeraza mnie trochę różnica wysokości blendy w stosunku do narożników... Drażni mnie ona wiec juz zdecydowałem ze będzie RS2 zamiast rejestracji :lol: te pomaranczki fajnego stylu nadają! jak juz idziesz w styl angielsko/amerykancki to może zrób styl taxi :mrgreen: całkiem ciekawy trend w tuningu samochodowym a poduszki kupiłeś ORI czy zamienniki?
Wertyn pisze:no trochę już zrobiłeś przy aucie <ok> ten grill tak biednie wygląda, ale jak zrobisz RS2 to będzie bajka <ok>
No wielu osobom się to nie podoba ten grill, ale na zywo jak i na zdjęciach dla mnie bomba a na lato jak jak bd cieplej tak jak mowilem bede probowal wyrezac grill al'a RS2 zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzięki wielkie za mile słowa
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Dzięki Pierre Cardin :mrgreen: modzimy powolutku, bez pośpiechu
autko ostatnio trochę się zmieniło, wpadły fotele z Audi A6 C4 z regulowanymi lędźwiami, niestety nie grzane, ale może kiedyś... :roll: Zice trzeba wyprać i obszyć bok kierowcy, ale cena była okazyjną, żal było nie brać, tym bardziej, że zawsze mi się takie podobały .
Wpadły sprężyny na przód od Kluska hmm nikt nie wie ile to jest ale dla mnie plus minus -60mm na tył fedry również miały być -60 a siadło bardziej niż z przodu , wiadomo jak to jest, coś się musiało wysypać po drodze mianowicie prawy przegub..zakupiłem od razu dwa i już są na pokładzie. Po wypłacie wpadają jako nr1 sportowe amorki przód i tył bo na tych nie da sie jeździć, oprócz tego łożyska i poduchy kolumny bo ....hmm nie istnieją. Finalnie prezentuje sie tak:
Parę zdjęć z sesji Czekam na opinie
autko ostatnio trochę się zmieniło, wpadły fotele z Audi A6 C4 z regulowanymi lędźwiami, niestety nie grzane, ale może kiedyś... :roll: Zice trzeba wyprać i obszyć bok kierowcy, ale cena była okazyjną, żal było nie brać, tym bardziej, że zawsze mi się takie podobały .
Wpadły sprężyny na przód od Kluska hmm nikt nie wie ile to jest ale dla mnie plus minus -60mm na tył fedry również miały być -60 a siadło bardziej niż z przodu , wiadomo jak to jest, coś się musiało wysypać po drodze mianowicie prawy przegub..zakupiłem od razu dwa i już są na pokładzie. Po wypłacie wpadają jako nr1 sportowe amorki przód i tył bo na tych nie da sie jeździć, oprócz tego łożyska i poduchy kolumny bo ....hmm nie istnieją. Finalnie prezentuje sie tak:
Parę zdjęć z sesji Czekam na opinie
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Dzięki za opinie co do grilla mi się podoba ale w planach jest zrezanie z tego grilla a'la RS2, na forum jest tutorial także nic tylko checi więcej
Obrys jest na dole a na górze kierunek
Lotki szukam cały czas, ale niestety nie ma na sell, a podróby z allegro nie chce..fajnie wygląda , w górnych kierunkowskazach obrys jest tak ? :lol: a i gril nie pasi do kratek zderzaka za bardzo :-| ale ogólnie na +
P.S lotka z tyłu by sie jeszcze przydala <ok>
Obrys jest na dole a na górze kierunek
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
no cza coś pokminićDudziu pisze:No ładnie ładne , trzeba się zgadać jakoś w najbliższym czasie gdzieś
Troche tajli się nazbierało, teraz czas to zebrać do kupy i powymieniać.
Mianowicie wyprane fotele tanim środkiem ( na próbę ) efekt jak za 10 zł o niebo lepszy niż było wcześniej
Boost Gauge poleciał w środkową kratkę
Nowe wypiaskowane i pomalowane sanki ze stabilizatorem i komplet tulei do nich oraz na wahacze , nowe poduchy amortyzatorów z łożyskami, nowe gumy stabilizatora, nowe odboje wraz z osłonami na amortyzator a jutro do odbioru nowe amorki z MTSika przód i tył To by było póki co na tyle..
a po 10tym wpada nowa chłodnica klimatyzacji oraz regeneracja kompresora do tego jak starczy maniany to jakiś virus bo brakuje pod nogą..