[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Dzięki Kamil :!: Jakaś telepatia chyba ... żona już marudzi o Cabrio, mi dalej Q chodzi po głowiekr1s56 pisze:Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
... a tak pozatym to kupuj Małżonce cabrio i heja razem na zloty:)
P.S. do zobaczyska jutro <ok>
Dzięki Piotrek :!:gazela93 pisze:Również się dołączam do życzeń! Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia :lol: i popieram przedmówcę haha
Wiem, nawet o tym myślałem, ale ten mod sobie akurat odpuszczam. Nie chcę aż tak przerabiać mojej poczciwiny, szczególnie biorąc pod uwagę jej stan i przebieg.Math11 pisze:To kupuj dawcę i przekładaj Q. Szlak już jest przetarty
P.S. Niżej mała sesja z dzisiejszego dnia
Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, 16:57 przez orsa_83, łącznie zmieniany 2 razy.
Nad fotkami jeszcze muszę popracować, chociaż z tym sprzętem, to chyba max co można wyciągnąć bez zabawy w photoshop'ie i innych tego typu cudach. Co do fury, to dzięki za dobre słowo <ok>Roman_S pisze:Super fotografie jak i super fura, gratuluje udanego projektu <ok>
PS Felgi strasznie pasują do CFLa
Też byłeś w Krakowie na sesji ? a tak serio, to dzisiaj nie było gdzie auta postawić ... jakieś jarmarki i inne event'y w centrum, więc innych pomysłów nie miałem. Jeszcze mi wjazd na dach jednej Galerii zamknęli. Z jednym z klubowiczów wybieramy się od dłuższego czasu na sesje po fortyfikacjach krakowskich, także już nie będzie, że zgapiam ... Wpadniesz ? Zapraszamy :mrgreen:Tighe pisze:no patrz Pan co za odgapiacz, miejscówkę na sesje odgapił :mrgreen:
To może: https://audi80.pl/kryspinow-vol5-1-3 ... t89755.htm ?
Co do Twoich zdjęć, to chapeau bas ... niszczą system <ok> Jaki masz sprzęt <aparat> ?
Co do Twoich zdjęć, to chapeau bas ... niszczą system <ok> Jaki masz sprzęt <aparat> ?