[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
masz te zdolności w photoshopie <ok>ATLAS pisze:Wczoraj w końcu ustawiłem z powrotem domenę.
Byłem dwa razy na parkingu pod narodowym. Na zlocie racingpoland potem na otwarciu sezonu.
Na spocie klasyków byłem w Rembertowie, gdzie było ciekawie i spokojnie (niebo a ziemia w stosunku do tego co pod narodowym).
[ Dodano: 2014-07-11, 16:13 ]
Obrazek
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Dzięki za życzenia Zdrowie mi dopisuje codziennie, choć do 100 lat jeszcze sporo czekania...
W tym sezonie czyściłem samodzielnie komorę silnikową:
Dodałem nowe ledy w lampach halogenowych (xenony są wyłączone na tych zdjęciach):
Oraz odświeżyłem koła. Przednie zostały wyprostowane, wszystkie zostały rozkręcone do czyszczenia bębnów. Ranty zostały ręcznie wypolerowane u Bartka. Kupiłem też nowe pierścienie centrujące do felg. Odświeżyłem tarcze hamulcowe lakierując je chromem w sprayu razem z przednimi dystansami. Wyczyściłem zaciski hamulcowe (z prawie brązowych są znowu czerwone). Czyściłem też nadkola.
Audi zawoziło naszego klubowicza do ślubu i było w oprawie kwiatów
Ulepszałem też car audio, w tym założyłem chłodzenie wzmacniaczy i takie tam porządki w kablach.
Sprzedałem oryginalnego windshota i robię na zamówienie w kolorze czarnym. Będzie trochę niższy, bo oryginał zahaczał o dołożone zagłówki, a do tego był grafitowy.
W tym sezonie czyściłem samodzielnie komorę silnikową:
Dodałem nowe ledy w lampach halogenowych (xenony są wyłączone na tych zdjęciach):
Oraz odświeżyłem koła. Przednie zostały wyprostowane, wszystkie zostały rozkręcone do czyszczenia bębnów. Ranty zostały ręcznie wypolerowane u Bartka. Kupiłem też nowe pierścienie centrujące do felg. Odświeżyłem tarcze hamulcowe lakierując je chromem w sprayu razem z przednimi dystansami. Wyczyściłem zaciski hamulcowe (z prawie brązowych są znowu czerwone). Czyściłem też nadkola.
Audi zawoziło naszego klubowicza do ślubu i było w oprawie kwiatów
Ulepszałem też car audio, w tym założyłem chłodzenie wzmacniaczy i takie tam porządki w kablach.
Sprzedałem oryginalnego windshota i robię na zamówienie w kolorze czarnym. Będzie trochę niższy, bo oryginał zahaczał o dołożone zagłówki, a do tego był grafitowy.
Boberro, ja rozcinałem halogeny i oddałem odbłyśniki do metalizacji próżniowej. Bez tego by nie świeciły tak jasno z małą żarówką Led. Polecam taki zabieg.
DEDHI, jak oddałem windshota w dobre ręce to właściciel dał mi się przejechać ABK z gazem. Bardzo płynnie i cicho to jeździ.
quick, u Krzyśka słyszałem o Twoich przygodach z cabrio
DEDHI, jak oddałem windshota w dobre ręce to właściciel dał mi się przejechać ABK z gazem. Bardzo płynnie i cicho to jeździ.
quick, u Krzyśka słyszałem o Twoich przygodach z cabrio