Bagged Audi Cabriolet by Vitek
http://egge.pl/pl/searchquery/convertib ... onvertible od siebie polecam te dwa środki do czyszczenia oraz impregnat w sprayu .Viteknt pisze:Wcierałem środek zółtą częscia gąbki
Tu mam zdjecie z tel jakie drobiny zostawiała na dachu, musiałem odkurzyć po impregnacji porządnie żeby je zlikwidować.
https://www.dropbox.com/s/5kgsl2pdxlfcr ... .22.12.jpg
A foto z wodą zrobie, sam jestem ciekawy efektu bo jeszcze nie próbowałem lać go wodą
Jako że pogoda dziś sie załamała , wkońcu moge zobaczyc efekty impregnacji
Na ten sezon prace sie zakonczyły, teraz szukam felg do auta (w ostatniej chwili uciekły mi brocki w 17" :evil: ) i czekam na blende do nastepnego tygodnia. A wolny czas przeznaczam teraz na odchwaszczanie drugiego nabytku w rodzinie czyli Audi Coupe ABK
Pozdrawiam
Na ten sezon prace sie zakonczyły, teraz szukam felg do auta (w ostatniej chwili uciekły mi brocki w 17" :evil: ) i czekam na blende do nastepnego tygodnia. A wolny czas przeznaczam teraz na odchwaszczanie drugiego nabytku w rodzinie czyli Audi Coupe ABK
Pozdrawiam
Jako że już niedługo świeta to trzeba bylo sobie sprawic pare gratów do samochodu
~ Na ori felgi wpadły zimówki Pneumant PN150 Wintec 195/65/15
~ Kupiona i wymieniona blenda tylniej klapy ( klapa i tak bedzie wymieniana na wiosne gdy auto bedzie lakierowane )
~ Wymieniony regulator napięcia w alternatorze, zakupiony termostat Wahlera oraz króciec glowicy (do wymiany na dniach)
~ No i w przedterminowym prezencie na świeta sprawiłem sobie rolki na sezon 2014
RH ZW1 17" 8J / 9J
Teraz w planach ogarnięcie dystansów i piast do zmiany rozstawu na 5x112 i od stycznia zaczynam kompletowac graty do AR
~ Na ori felgi wpadły zimówki Pneumant PN150 Wintec 195/65/15
~ Kupiona i wymieniona blenda tylniej klapy ( klapa i tak bedzie wymieniana na wiosne gdy auto bedzie lakierowane )
~ Wymieniony regulator napięcia w alternatorze, zakupiony termostat Wahlera oraz króciec glowicy (do wymiany na dniach)
~ No i w przedterminowym prezencie na świeta sprawiłem sobie rolki na sezon 2014
RH ZW1 17" 8J / 9J
Teraz w planach ogarnięcie dystansów i piast do zmiany rozstawu na 5x112 i od stycznia zaczynam kompletowac graty do AR
Co do dystansów mogę Ci polecić tego majstra: http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=91&t=44787
Robiłem uniego już drugi komplet i jest naprawdę profi robota.
Kółko ładnie przepolerujesz i będzie gitarrrrrra. Pozdro
Robiłem uniego już drugi komplet i jest naprawdę profi robota.
Kółko ładnie przepolerujesz i będzie gitarrrrrra. Pozdro
Troche rzeczy się pozmieniało więc trzeba zrobic mały UP
~ Wpadła centralka z pilotami - scyzorykami oraz został wymieniony silniczek elektrycznej szyby od strony pasażera
~ Zamówiłem u gościa z forum vwzone.pl adaptery 4x108 -> 5x112, Polecam , profi robota i szybki termin realizacji <ok>
~ Na przednie felgi założyłem Nankangi NS-2 205/40 , hankooki były za cienkie w między czasie poddała sie Yokohama z tyłu , na szczęście za przysłowiowe grosze kupiłem taką samą
~ No i przyszedł czas na malowanie , foty przed malowaniem:
~ Dzieki koledze słonik oraz ekipie Garage Customs zawitał gwint
~ na dzień dzisiejszy auto prezentuje sie tak:
Pjona !
~ Wpadła centralka z pilotami - scyzorykami oraz został wymieniony silniczek elektrycznej szyby od strony pasażera
~ Zamówiłem u gościa z forum vwzone.pl adaptery 4x108 -> 5x112, Polecam , profi robota i szybki termin realizacji <ok>
~ Na przednie felgi założyłem Nankangi NS-2 205/40 , hankooki były za cienkie w między czasie poddała sie Yokohama z tyłu , na szczęście za przysłowiowe grosze kupiłem taką samą
~ No i przyszedł czas na malowanie , foty przed malowaniem:
~ Dzieki koledze słonik oraz ekipie Garage Customs zawitał gwint
~ na dzień dzisiejszy auto prezentuje sie tak:
Pjona !
Niestety ale przód musze podnieść minimalnie bo przy skręcie jak dobije to błotniki ostro dostają , pomijajac fakt ze przy takim ustawieniu progi leża ~1,5 cm od ziemi
Co do wyglądu to zawsze chciałem mieć cabrio w wygladzie S2 a nie polift/porsche , z frontu brakuje mi tylko dokładki oraz spryskiwaczy do zderzaka. Mam też lusterka od Audi TT i tak myśle czy je założyc , mogło by ciekawie wygladać
POOREK Lakierowałem zderzaki , maske, nowa klape, listwy oraz progi . Do polakierowania zostały jeszcze felgi oraz lusterka
Co do wyglądu to zawsze chciałem mieć cabrio w wygladzie S2 a nie polift/porsche , z frontu brakuje mi tylko dokładki oraz spryskiwaczy do zderzaka. Mam też lusterka od Audi TT i tak myśle czy je założyc , mogło by ciekawie wygladać
POOREK Lakierowałem zderzaki , maske, nowa klape, listwy oraz progi . Do polakierowania zostały jeszcze felgi oraz lusterka