czerwony avant TDi [1z]
Może ktoś mądrzejszy się wypowie co to jest i do czego mogło służyć. Podpowiem że było zamontowane w tunelu środkowym zaraz obok ręcznego i miało przyczepione dwa węże które szły pod maskę samochodu:) z takich ciekawostek co odkryłem to jest zamontowany czujnik temp. spalin zaraz przy turbinie ale tez nie jest podłączony
MBC, manualny kontroler doładowania
Widzę, że subtelnie odsłaniasz coraz to kolejne frukty w swojej Audi... to chyba pora teraz na wykresik
Ten Avant wygląda na niedokończony projekt (IC chyba też nie podłączony). Coraz bardziej mi się podoba
Szukaj dalej i informuj na bieżąco...
A tak na marginesie, do osób bardziej ogarniętych w temacie podkręcania Tdi, czy MBC w 1Z to nie jest aby przerost formy nad treścią?
EGT też masz?dartweider pisze:z takich ciekawostek co odkryłem to jest zamontowany czujnik temp. spalin zaraz przy turbinie ale tez nie jest podłączony
Widzę, że subtelnie odsłaniasz coraz to kolejne frukty w swojej Audi... to chyba pora teraz na wykresik
Ten Avant wygląda na niedokończony projekt (IC chyba też nie podłączony). Coraz bardziej mi się podoba
Szukaj dalej i informuj na bieżąco...
A tak na marginesie, do osób bardziej ogarniętych w temacie podkręcania Tdi, czy MBC w 1Z to nie jest aby przerost formy nad treścią?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Furka dobra:) mieliśmy ja kupić jak się pokazała jednak cena za wysoka, a tu za jakiś czas promocja:)
automacik daje rade ale wydaje mi się ze na manualu darło by lepiej kapcia, bracie
A niedługo powstanie lepsza konkurencja dla czerwonego glebiarza:)
A tak z ciekawości do kolegów ile automat jest w stanie znieść PS i Nm??
automacik daje rade ale wydaje mi się ze na manualu darło by lepiej kapcia, bracie
A niedługo powstanie lepsza konkurencja dla czerwonego glebiarza:)
A tak z ciekawości do kolegów ile automat jest w stanie znieść PS i Nm??