Witam klubowiczów. Zarejestrowałem sie na forum, gdyż potrzebuje porady. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć, w którym miejscu szukać pompki paliwa, w Audi 80 B4, rocznik 1992, z instalacją gazową. Czytałem pewien temat iż pompka znajduje się w kole zapasowym, jednakże w moim samochodzie tam znajduję się zbiornik na gaz i nie mam pojęcia gdzie indziej szukać tej pompki.
Mam podejrzenie iż może być zanieczyszczona gdyż samochód nie pojedzie na benzynie. Nie jest ona dostarczana jak należy i samochód po przygazowaniu gaśnie.
[2.0 ABT] Gdzie Pompka paliwa, Problem z jazdą na benzynie
-
- Forum Audi 80
[2.0 ABT] Gdzie Pompka paliwa, Problem z jazdą na benzynie
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014, 16:19 przez Młodzieniaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
z wymianą tez problemu nie będzie tylko przygotuj kawałek szmaty odkręcając przewód paliwowy bo ciśnienie może uwalić paliwem bagażnik i będzie śmierdziało potem przez jakiś czas tak jak mi a wymieniałem pompę 2 tyg temu a wracajac do twojego problemu jeżeli pompe słychać a sie dławi i szarpie to proponuję zacząc od filtra paliwa który jest pod samochodem po stronie pasażera na wysokości tylnego koła