Witam
W moim audi już jakiś czas temu pojawiła się ruda. Jako, że obszar jej działania się powiększa, postanowiłem podjąć działania ku wyeliminowaniu jej.
Co myślicie o zamiennikach? Czy są warte zakupu? Są na pewno tańsze od używek, ale co z ich wytrzymałością i jakością?
Czy może lepiej kupić używane? Ewentualnie podjąć się naprawy?
Pozdrawiam.
[B4 2.0 ABT] Zgnity błotnik - wymiana na zamiennik, na używk
[B4 2.0 ABT] Zgnity błotnik - wymiana na zamiennik, na używk
Ostatnio zmieniony 13 sie 2014, 20:00 przez Chapman, łącznie zmieniany 2 razy.
ori tylko ori ,mialem okzje przymieżyc blotnik zamiennik niby najlepsiejszy nie odbiegający od ori z kolegom probowalismy spasować ,poszedł na zlom i kupił ori uzywke ,podróba za nic nie dała sie spasować,ori jak z tego auta,mozna kupic jeszcze tanio ładne sam mam w zapasie dwa tanio kupiłem jak mi zacznie rudzielec wcinac pomaluje i zmienie
A ja jestem innego zdania. Da się kupić zamiennik i normalnie spasować, pod warunkiem że auto bez przygód. Sam mam wymieniony przedni błotnik po obcierce, pomalowany i bez problemu założony. Nie rdzewieje też od 4 lat.
Nie mogłem znaleźć nic ori w normalnym stanie więc zdecydowałem się na zamiennik i nie ma powodu do narzekań.
Nie mogłem znaleźć nic ori w normalnym stanie więc zdecydowałem się na zamiennik i nie ma powodu do narzekań.