pracowalem w filli aso kiedys.. - podalem znajomemu numery, napisze jaki koszt tych 2 pozycji.. Etkę tez ogarniam, tylko lenistwo i brak programu stacjonarnego mnie zniechecaja

wybralem ten na 1,8bar'a bo taki siedzi w ABT..
jezeli chodzi o czujniki to bardziej mnie interesuje inna kwestia.. bo logiczne (dla mnie), ze majac stary typ zegarwo, sprawdzam jakie czujniki byly montowane w nich i takich szukam... ale pytanie, czy banka (bo moze miec ona rozne numery) bedzie zawsze wspolpracowala z dodatkowymi zegarami..? to samo tyczy sie czujnika temp oleju.. bo mozna na hama wrzucic ten wiekszi na M12 bodajrze.. jakies przejsciowki itd.. tylko po co... - ale dla scislosci.. wspolgra to czy nie?
o producentow pytalem (jednak nie pytalem, tylko chciałem zapytać

), w celu zapoznania sie z Waszymi opiniami... bo nie siedze juz w sklepie i nie wiem co klienci kupuja.. febi byl kiedys OK.. ale to juz ldanych pare lat temu.. moim zdaniem jego jakos juz spadla. ale nie wiem czy mam odpowiednie odczucia.. meyle, dla mnie dobry stosunek ceny do jakosci, tybardziej ze kupie wszystkie czujniki ktore np teraz potrzebuje w cenie jednego oryginalu, ktory sila rzeczy rownierz moze sie wy**rac za przeproszeniem.. ,a jak wiadomo czesci elektryczne, brak gwarancji i zadne ASO tego nie przyjmie.. a tutaj nie boli 10/20zl tak jak 90...