[Audi 80 B4] Oryginalny Hak Holowniczy
[Audi 80 B4] Oryginalny Hak Holowniczy
Witam.
Panowie mam takie pytanie bo nigdzie nie znlazlem dokladnych informacji otóż posiadam oryginalny hak holowniczy do Audi B4 i sie zastanawiam czy trzeba wycinać kawałek zderzaka ? Kula ogólnie jest odpinana a hak wygląda tak jak w tym linku:
http://tablica.pl/oferta/oryginalny-hak ... 353d6b5af0
Czy ktoś może miał taki Hak i wie czy trzeba ciąć zderzak ?
Z góry dzięki za pomoc.
Panowie mam takie pytanie bo nigdzie nie znlazlem dokladnych informacji otóż posiadam oryginalny hak holowniczy do Audi B4 i sie zastanawiam czy trzeba wycinać kawałek zderzaka ? Kula ogólnie jest odpinana a hak wygląda tak jak w tym linku:
http://tablica.pl/oferta/oryginalny-hak ... 353d6b5af0
Czy ktoś może miał taki Hak i wie czy trzeba ciąć zderzak ?
Z góry dzięki za pomoc.
Mam ori hak ten co widać w załączniku i jeżeli naprawdę nie trzeba nic ciąć to będę bardzo zadowolony bo jednak hak się przydaje. W weekend się zajmę za czyszczenie i malowanie potem spróbuję założyć i napisze wam czy nic nie trzeba było ciąć.
Temat w końcu będzie wyjaśniony bo szukałem to nie było nic o oryginalnych hakach.
Temat w końcu będzie wyjaśniony bo szukałem to nie było nic o oryginalnych hakach.
- Spietyq
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Kilka pytań do znawców tematu, przy okazji odbudowy auta, mam założony taki hak w Avancie.
fotki
1. Czy to jest seryjnie oryginalny hak czy jakaś rzeźba?
2. Myślę o zakupie na tył zderzaka S2/competition z uwagi na to, iż na przodzie siedzi z S2.
3. Czy zderzak S2/competition na tył podejdzie bez problemu do Avanta. (ponoć przychodzą inne ślizgi jeżeli tak to jakie konkretnie)
4. Czy przy założeniu zderzaka S2/competition na tył mój hak podpasuje, czy trzeba będzie coś modzić, może przerabiał ktoś ten temat.
fotki
1. Czy to jest seryjnie oryginalny hak czy jakaś rzeźba?
2. Myślę o zakupie na tył zderzaka S2/competition z uwagi na to, iż na przodzie siedzi z S2.
3. Czy zderzak S2/competition na tył podejdzie bez problemu do Avanta. (ponoć przychodzą inne ślizgi jeżeli tak to jakie konkretnie)
4. Czy przy założeniu zderzaka S2/competition na tył mój hak podpasuje, czy trzeba będzie coś modzić, może przerabiał ktoś ten temat.