[B4 1Z]Rezanie AC / BC + Manetka
dokładnie o to mi chodzilo kolego dzięki serdeczne tak jak piszesz chciałem sie tylko upewnićJarewa pisze:nie bardzo kumam ale chyba chodzi o to tobie że on chce kupić samo BC i zamontować swoje AC i mieć AC/BC
Nie tędy droga musi kupić komplet AC/BC jako całość. Bywały tylko pewne modele które da rady sparować ale i tak temat rzeka.
a jak kupi ac z bc z 6 cylindrowca da rade przełożyć ac z jego tdi do z ac bc z 6 cylinder
dzięki serdeczneJarewa pisze:Technicznie nie bo AC z BC a samo AC się różnią wyświetlaczem, a dokładnie wielkością płytki z układem jak zajrzysz do środka będzie wiadomo.
Choć bywają same AC takie jak przy BC ale nie wiem które i raczej nikt nie wie wtedy jest taka możliwość jak wyżej nawet jest temat na forum.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
ja tylko dodam choc to juz po raz setny bedzie
AC firmy Hella nie da rady wrzucic w BC, niema tam takiej mozliwosci, bo plytka AC Hella drukowana to utrudnia,
druga sprawa jesli sie ma BC + MC to ostatecznie mozna wrzucic AC ale okinko te gorne bedzie troche za duze po dawnym MC i jest ono w plaszczyznie, bo ori AC ma okienko pod katem i ma takie trojkatne scianki po bokach, no ale da sie z tym zyc
AC firmy Hella nie da rady wrzucic w BC, niema tam takiej mozliwosci, bo plytka AC Hella drukowana to utrudnia,
druga sprawa jesli sie ma BC + MC to ostatecznie mozna wrzucic AC ale okinko te gorne bedzie troche za duze po dawnym MC i jest ono w plaszczyznie, bo ori AC ma okienko pod katem i ma takie trojkatne scianki po bokach, no ale da sie z tym zyc
Szara80tkaTdi pisze:ja tylko dodam choc to juz po raz setny bedzie
dzięki serdeczne
[ Dodano: 2014-09-18, 00:21 ]
siemanko zamontowałem bc i jest problem z spalaniem chwilowym znalazłem go na 9 pinie
w kompie mamy samce a w wtyczce samiczki malutkie,z żadnej kostki mi nie pasuje podpowiecie jakie bo 9 pin mam wolny
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Chyba chodzi o to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... a2ac8.html
Co tu więcej tłumaczyć rysunek zastępuje tysiąc słów. Odcinasz połączenie na jednej różce (przerywasz ścieżkę na płytce np. przecierając czymś ostrym) w to miejsce przylutowujesz cienki kabelek z nóżki generatora 4066 oraz jeszcze jeden z procesora D7508.
Co tu więcej tłumaczyć rysunek zastępuje tysiąc słów. Odcinasz połączenie na jednej różce (przerywasz ścieżkę na płytce np. przecierając czymś ostrym) w to miejsce przylutowujesz cienki kabelek z nóżki generatora 4066 oraz jeszcze jeden z procesora D7508.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
Jarewa, jest, jest
napisze jeszcze raz, choc sam juz niewiem po co
tam na tej 4 stronie jest u kolegi SŁAWEK502 jest opis wlasnie jak przerobic plytke drukowana BC, nie ta dokladana a ta plytka co ma mnostwo sciezek i ukladow i takich tam, trzeba przeczytac ze zrozumieniem caly post kolegi SŁAWEK502 mi sie to udalo zrobic i paru innym wiec jest to sposob calkowicie realny i sprawdzony
edok, trudno tlumaczyc cos co inni zdobywaja doswiadczenie latami aby to zrobic w 5sekund, jesli nie czujesz sie na silach dogadaj sie z kims i z checia ci ludzie zrobia to i owo
napisze jeszcze raz, choc sam juz niewiem po co
tam na tej 4 stronie jest u kolegi SŁAWEK502 jest opis wlasnie jak przerobic plytke drukowana BC, nie ta dokladana a ta plytka co ma mnostwo sciezek i ukladow i takich tam, trzeba przeczytac ze zrozumieniem caly post kolegi SŁAWEK502 mi sie to udalo zrobic i paru innym wiec jest to sposob calkowicie realny i sprawdzony
edok, trudno tlumaczyc cos co inni zdobywaja doswiadczenie latami aby to zrobic w 5sekund, jesli nie czujesz sie na silach dogadaj sie z kims i z checia ci ludzie zrobia to i owo
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub