Marek
![<piwo>](https://audi80.pl/images/smilies/piwo.gif)
U mnie jest drążek montowany od macphersona do drążka stabilizacyjnego(ten krzywy pręt:))do wahacza jest montowany tylko sworzeń wahacza nic więcej. Tadeuszm masz jakieś zdjęcia jak to wtgląba?? z którego roku masz audi??i od którego rocznika masz wahacze b4?tadeuszm pisze:Witam , ja mam założone wahacze z B4 w B3 i wszystko pasuje , jeżeli drążek stabilizatora jest montowany do zwrotnicy a nie do wahacza , pozdrawiam Tadeusz.
Dokładnie wygląda to tak jak na zdjęciach. Mam też inne wahacze od b3 ale są inne.Będą one pasowały????andi77 pisze:To dziwne :shock: Mają zupełnie inną budowętadeuszm pisze:Witam , ja mam założone wahacze z B4 w B3 i wszystko pasuje , jeżeli drążek stabilizatora jest montowany do zwrotnicy a nie do wahacza , pozdrawiam Tadeusz.
Tak tak był robiony cały trawers i wszystko było na lemforderze końcówki drążków stabilizatory sworznie no tip top było wszystko a ściągało dalej..a mam pytanie jeszcze czy do tych wahaczy na ostatnich zdjęciach można wprasować same tulejki te "metalowe" z jednym kołnierzem??andi77 pisze:Mam nadzieję, że przed zbieżnością były sprawdzane luzy w zawieszeniu?
Nie należy zapominać o tulejach trawersu.