Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3] Lampy Tył Czy będą pasować ?

Awatar użytkownika
Brylant
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Brylant » 07 wrz 2014, 14:39

Moim skromnym zdaniem lampy idealnie pasują do tych nalepek , jakiś jeszcze tjuning planujesz ? :-D Pasowała by jeszcze nalepka na tylną szybę coś w stylu PAJONIER albo NO BASS NO FUN :mrgreen:

Awatar użytkownika
kylo2010
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kylo2010 » 07 wrz 2014, 14:53

Brylant pisze:Moim skromnym zdaniem lampy idealnie pasują do tych nalepek , jakiś jeszcze tjuning planujesz ? :-D Pasowała by jeszcze nalepka na tylną szybę coś w stylu PAJONIER albo NO BASS NO FUN :mrgreen:
Jeśli chodzi o tuning myslałem o obnizeniu lecz nie pozwala mi na to moj dojazd do domu gdyz z asfaltu do domu mam kilometr drogi polnej , wiadomo dziury koleiny kamloty , zimą błoto zaspy i te sprawy . Więc taką przyjemność sobie odpuszcze . Nie wiem co by mozna było jeszcze zmienić w wyglądzie 80 -tki a co by nie zrobiło wiochy , brak pomysłów jak narazie . Moze ty wiesz co by było mozna dodac a co ująć :mrgreen: No moze jeszcze dzis bede przemalowywał felgi z czarngo koloru na srebro . To moge tez wrzucic fote jaki efekt to dało . A na szybie jest naklejka , widac na załączonym zdjeciu , była jak kupiłem juz to auto . Pozdrawiam :-D

Awatar użytkownika
hexman
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: hexman » 13 wrz 2014, 20:33

kylo2010, na jakiej zasadzie one świecą?
Kierunkowskazy w górnej części lamp w błotniki?

Białą część przyciemniłbym delikatnie (przydymił). Ale mimo wszystko - nie wygląda to źle, zawsze coś innego - i to jest najważniejsze. <ok>
kylo2010 pisze:felgi z czarngo koloru na srebro
Dobry kierunek;)
kylo2010 pisze:co by było mozna dodac a co ująć
Ująć nalepki z tylnej klapy - zostawić czystą, jedynie z "pierścieniami" ;-)

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 13 wrz 2014, 22:40

O jeju jeju... w jaki temat ja zajrzałem? :shock: . a myślałem , że takie rzeczy tylko w Golfolotach... a tutaj jednak syndrom Lexus-tjuningmachen dopadł i Audi 80 :shock: . Well... ja bym do tego wstawił skrzydło od awionetki na tylnią klapę. A co do zawieszenia to może jakiś air ride... poduchy (miechy pneumatyczne) podejdą po drobnych pracach spawalniczych z Jelcza albo Ikarusa <lupa> .

Awatar użytkownika
kylo2010
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kylo2010 » 14 wrz 2014, 19:51

hexman, Tak . Srebrne felgi wyglądają zupełnie inaczej . Fajnie prezentują się . duzo lepiej auto wyglada.(co widac na zdjeciu nizej) Z lampami jest tak ze kierunki są te białe strona błotnika. Musiałem zarówki pomaranczowe tylko dokupic gdyz niebiescy czepaiją sie jakby mrugały na biało. Naklejki zostawie mi tam sie podobaja ;-) o przyciemnieniu zastanowie sie ale chyba zepsuje to cały efekt orginalnosci tych lamp. :-/

Awatar użytkownika
hexman
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: hexman » 15 wrz 2014, 16:33

Gdzieś na forum widziałem te lampy z przyciemnionym górnym paskiem (delikatnie przydymiony) i wygląda to nawet dobrze ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl