[B3] Lampy Tył Czy będą pasować ?
Jeśli chodzi o tuning myslałem o obnizeniu lecz nie pozwala mi na to moj dojazd do domu gdyz z asfaltu do domu mam kilometr drogi polnej , wiadomo dziury koleiny kamloty , zimą błoto zaspy i te sprawy . Więc taką przyjemność sobie odpuszcze . Nie wiem co by mozna było jeszcze zmienić w wyglądzie 80 -tki a co by nie zrobiło wiochy , brak pomysłów jak narazie . Moze ty wiesz co by było mozna dodac a co ująć :mrgreen: No moze jeszcze dzis bede przemalowywał felgi z czarngo koloru na srebro . To moge tez wrzucic fote jaki efekt to dało . A na szybie jest naklejka , widac na załączonym zdjeciu , była jak kupiłem juz to auto . PozdrawiamBrylant pisze:Moim skromnym zdaniem lampy idealnie pasują do tych nalepek , jakiś jeszcze tjuning planujesz ? Pasowała by jeszcze nalepka na tylną szybę coś w stylu PAJONIER albo NO BASS NO FUN :mrgreen:
kylo2010, na jakiej zasadzie one świecą?
Kierunkowskazy w górnej części lamp w błotniki?
Białą część przyciemniłbym delikatnie (przydymił). Ale mimo wszystko - nie wygląda to źle, zawsze coś innego - i to jest najważniejsze. <ok>
Kierunkowskazy w górnej części lamp w błotniki?
Białą część przyciemniłbym delikatnie (przydymił). Ale mimo wszystko - nie wygląda to źle, zawsze coś innego - i to jest najważniejsze. <ok>
Dobry kierunek;)kylo2010 pisze:felgi z czarngo koloru na srebro
Ująć nalepki z tylnej klapy - zostawić czystą, jedynie z "pierścieniami"kylo2010 pisze:co by było mozna dodac a co ująć
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
O jeju jeju... w jaki temat ja zajrzałem? :shock: . a myślałem , że takie rzeczy tylko w Golfolotach... a tutaj jednak syndrom Lexus-tjuningmachen dopadł i Audi 80 :shock: . Well... ja bym do tego wstawił skrzydło od awionetki na tylnią klapę. A co do zawieszenia to może jakiś air ride... poduchy (miechy pneumatyczne) podejdą po drobnych pracach spawalniczych z Jelcza albo Ikarusa <lupa> .
hexman, Tak . Srebrne felgi wyglądają zupełnie inaczej . Fajnie prezentują się . duzo lepiej auto wyglada.(co widac na zdjeciu nizej) Z lampami jest tak ze kierunki są te białe strona błotnika. Musiałem zarówki pomaranczowe tylko dokupic gdyz niebiescy czepaiją sie jakby mrugały na biało. Naklejki zostawie mi tam sie podobaja o przyciemnieniu zastanowie sie ale chyba zepsuje to cały efekt orginalnosci tych lamp.