[B4 1.9 1z] Pompa wtryskowa :< Jednak nastawnik indukcyjn
-
- Forum Audi 80
- Imię: Hubert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
no to fachura z niego po byku he he większość to tylko pseudo naprawiacze! A wogóle to im większa firma tym większy bajzel bynajmniej w mojej okolicy. Tez bylem niedowiarkiem przed wizyta u kolegi muniora. Pamietam jak rok temu przed wyjazdem ojciec stwierdzil ze zglupialem bo jak mozna znalezc dobrgo mechanika przez neta? A tu mila niespodzianka stwierdziłem że jak jechać to do najlepszego w temacie i to był strzał w 10! A przed wizyta poważnie myślałem o sprzedaniu auta No ale nic już nie zanudzam!
Panowie ale cała historia przedstawia jakich mamy mechaników - porażka. Ja swoją audi kupiłem za grosze z "uszkodzoną pompą" - miałem wcześniej A6 C4 - nie myślałem że jest coś takiego jak nastawnik MES - kupiłem i jak zacząłem czytać to się załamałem. Najpierw chciałem ratować MESa jednak szybko zostałem przekonany że nie ma sensu - ja jestem w otyle kiepskiej sytuacji że auto jest z DE a do Muniora mam dokładnie 600km w 1str....
Walczę sam ze wszystkim, Munior pomaga mi odpowiadając na moje pytania - czasem banalne
Walczę sam ze wszystkim, Munior pomaga mi odpowiadając na moje pytania - czasem banalne
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z