Wycieka z gornej sruby mocujacej króciec, mial ktos taka przypadlosc? puszcza gdzies w dziurze w bloku i wywala sruba?
Nie wina króćca bo mialem dwa ori i to samo i nie widze sensu kupowac zamiennika:/
Poczekam na finał tej historii. Proponuję i tak naprostsze rozwiązanie, nie wierzę aby głowica pękła w tym miejscu.bbbalbina pisze:Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem zanim odpiszesz..krótki pisze:Ja myślę, że jest małe pęknięcie. Wymiana na nowy ori jest jedynym lekarstwem. Nie polecam używki.
Żaden silkon nie jest tam potrzebny ,wystarczy dobry króciec i nowy oringcolorumia pisze: u siebie mam podobna sytuacje, po wklejeniu na silikon zaczęło cieknąc przez otwór mocujący, chyba jedynie zostaje wkleić go jeszcze nie żałując silikonu, ja za pierwszym razem dałem tylko w koło uszczelki i to może był błąd...
Wreszcie jakiś głos rozsądku.MUNIOR pisze:Żaden silkon nie jest tam potrzebny ,wystarczy dobry króciec i nowy oringcolorumia pisze: u siebie mam podobna sytuacje, po wklejeniu na silikon zaczęło cieknąc przez otwór mocujący, chyba jedynie zostaje wkleić go jeszcze nie żałując silikonu, ja za pierwszym razem dałem tylko w koło uszczelki i to może był błąd...